skoro mamy kruszyć kopię w sprawa formalnych - jeśli jesteście tacy zasadniczy to lepiej uspokójcie w sposób "parlamentarny" niektóre osoby które obsmarowują terenowców o to że dewastują środowisko np. w Bieszczadzie. natomiast przeciw masowej wycince drzew nie protestują - zapraszam do artykułu, a jest tu na pewno kupa ludzi który penetrują tą część kraju -
http://www.biesy.friko.pl/inne/protest.htm
dla informacji - jest to jeden z pierwszych osadników nad Soliną i chyba uważa, że jest królem tego lasu. natomiast facet nie widzi tego, że młodzież zamiast wydać na alkohol i dragi może kupić np. lepsze opony.
z resztą robi aferę z kilku złamanych drzew, a vis a vis po drugiej stronie jeziora jeżdzą maszyny leśne i wycinają drzewa - już od kilku miesięcy
Uazowołga - podniesienie momentu obrotowego
Moderator: Student
siemka, ludzie, po co te spamy. Nie macie nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywajcie. Tygodni trzeba żeby coś madrego sie dowiedzieć. Bijecie liczniki na siłę. Płacą Wam za spam?? Albo doradzcie, albo siedzcie cicho. rok na forum nie zaglądałem, a Wy ciagle to samo. A teraz w temacie. Nie pomoge Ci kolego bo nie wiem jak. Ja bedę zakładać głowice wołgowską lada dzień, gaźnik weber polonez, filtr polonez i wyjscie na snorkel. Żeby iskry nie tracić to zakładam aparat zapłonowy bezstykowy. W tamtym roku, na Modrzewinie (skądinąd ją organizowałem), mój kolega na 35" tak wymiatał, że chciało się powiedzieć, że lepszego silnika nie trzeba.
GRUPA OFFROAD
UAZ 469 B
UAZ 469 B
mój kolega na 35" tak wymiatał, że chciało się powiedzieć, że lepszego silnika nie trzeba.
I co te 35" niby przy orginalnych mostach czy mial kombinowane przełożenia

Ps. Ile dokłądnei ma ten silnik z tą główką KM

UAZ 3.0 Powered by 300D
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !
Dziwne, nie dziwne. Umie jeździć. Czasami owszem, jak go poniesie upalanie to ukręci. Trzeba to zobaczyć żeby się przekonać. Nie on jeden zresztą u nas ma w Gazie lub Uazie 35" i wszyscy są zadowoleni z takich opon. Przełożenia stosowane standard, jedni mają 8/37 inny 8/41.RaV.B pisze:mój kolega na 35" tak wymiatał, że chciało się powiedzieć, że lepszego silnika nie trzeba.
I co te 35" niby przy orginalnych mostach czy mial kombinowane przełożeniaBo jakoś dziwnie mi się to czyta że wymiatał na 35"
Nic się nie sypło
. . .
Ps. Ile dokłądnei ma ten silnik z tą główką KMbo już długo nei miałem kontaktu z tymi silnikami
GRUPA OFFROAD
UAZ 469 B
UAZ 469 B