Zna ktos może wymiary tulej wahacza w uazie

Dzieki

Moderator: Student
muhha pisze:Witam!!!!!
Zna ktos może wymiary tulej wahacza w uaziechodzi mi o wymiary tulej mocowanych do mostu i do ramy
Dzieki
najgorzej jak ktos h.uja wie i widzial a uwaza ze wie wszystko, a wiec chcialbym cie poinformowac ze nowy uaz ma przod na wahaczach, i ja w swojej zmocie takowe mam zalozone, polecam troche poczytac zanim nastepnym razem bedziesz sie glupio probowal z kogos posmiacmotokogut pisze:chucka norrisa sie spytaj, on podobno miał uaza na wahaczach![]()
ej no spoko, bez nerwów bo znowu temat zablokują, to ja nie widział...muhha pisze:najgorzej jak ktos h.uja wie i widzial a uwaza ze wie wszystko, a wiec chcialbym cie poinformowac ze nowy uaz ma przod na wahaczach, i ja w swojej zmocie takowe mam zalozone, polecam troche poczytac zanim nastepnym razem bedziesz sie glupio probowal z kogos posmiac
Może wcześniej kolega wyprodukowałby coś więcej o zmocie a nie pyta o wymiary tulej do UAZamuhha pisze:najgorzej jak ktos h.uja wie i widzial a uwaza ze wie wszystko, a wiec chcialbym cie poinformowac ze nowy uaz ma przod na wahaczach, i ja w swojej zmocie takowe mam zalozone, polecam troche poczytac zanim nastepnym razem bedziesz sie glupio probowal z kogos posmiacmotokogut pisze:chucka norrisa sie spytaj, on podobno miał uaza na wahaczach![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości