Jutro wstawie zdjęcia

Moderator: Student
Bo jeździć to trza umićbarthez008 pisze:Siemka Panowie
powiem wam, że byłem wczoraj na przejazdzce po takich średnich dolkach i dość sporo choć szczerze mówiąc to pierwszy raz się zawiodlem na Uazie. Nie wiem jak u was jednak u mnie śniegu jest po kolana, no i tak właśnie wyszło
Ja jak sie wczoraj dowiedziałem odkopujac saperka Uazato nie dość, że to moje zawieszenie jest praktycznie nie ruchome to u mnie nie ma w ogóle wykrzyzu. Czy u was też tak jest
Rozumie że to już jest tak stworzone ale do terenu to to się chyba średnio nadaje, i właściwie to dlaczego on tak jest sztywno zrobiony
Mam takie pytania co by było najlepsze:
- Blokada mostów
- Mieksze zawieszenie
- Wyciagarka.
Chodzi mi tu o użyteczność, koszty założenia tego, dalsze koszty przy eksploatacji.
Powiem wam, że jak tak myślałem to najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się wyciagarka z tego chociażby względu iż mógłbym ją później wykorzystać do plugu.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Żółte są a powinny być czerwonebarthez008 pisze:Dzięki za odpowiedź. Proszę aby jeszcze ktoś się wypowiedział na ten temat oraz proszę napisać co jest nie tak z tymi moimi amorkami
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości