jestem nowy i chciałem sie przywitac
Moderator: Student
-
-
Re: jestem nowy i chciałem sie przywitac
Witam Już sie wcześniej przedstawiałem UAZ 1989. Po kupnie generalny przegląd od zdarzaka do zderzaka.Wymiana wszystkiego co podejrzane jazdy bez wariacji bezsensowanego motania i poprawiania z dobrego na lepsze i UAZ chodzi już 4 -ry lata bez problemów.Ja patrzę na Allegro na ten gnój pod maskami i plątanine kabli pod deską rozdzelczą i napis że UAZ w bardzo dobrym stanie to wiadać ,że jest to kupa złomu która nie warto sobie głowy zawracać.Trzeba dbać o sprzęt to i problemów nie będzie. 

Edgar z Gór.
NarcyzEdgarowski pisze:Witam Już sie wcześniej przedstawiałem UAZ 1989. Po kupnie generalny przegląd od zdarzaka do zderzaka.Wymiana wszystkiego co podejrzane jazdy bez wariacji bezsensowanego motania i poprawiania z dobrego na lepsze i UAZ chodzi już 4 -ry lata bez problemów.Ja patrzę na Allegro na ten gnój pod maskami i plątanine kabli pod deską rozdzelczą i napis że UAZ w bardzo dobrym stanie to wiadać ,że jest to kupa złomu która nie warto sobie głowy zawracać.Trzeba dbać o sprzęt to i problemów nie będzie.

A wyobraź sobie, że mój jest pomotany pod maską i poprawiony z dobrego na lepsze i jeżdżę nim w terenie na zloty rajdy praktycznie cały czas auto wie do czego służy i już 2,5 roku jeździ bez problemu.
Więc nie widzę sensu się chwalenia jakiego to masz Uaza bo my wszyscy wiemy co znaczy "oryginalny" Uaz i dlatego poprawiamy fabrykę

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Ty chyba mu zazdrościsz....Balu-Balu pisze:(...)

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
JA'JACEK pisze:Ty chyba mu zazdrościsz....Balu-Balu pisze:(...)
I jemu i Tobie i jeszcze kilku osobom

W UAZie wszystko jest podejrzaneEdgarowski pisze:Wymiana wszystkiego co podejrzane

Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
- krzos91
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam kolegów!
Sam jestem posiadaczem tej pięknej maszynki do orania wszystkiego co się da xD Faktycznie trzeba troszkę pod nim leżeć zwłaszcza jak się jeździ trochę po rajdach ale jak dla mnie to czysta przyjemność xD kilka piwek 2óch kumpli i cała noc żartowania...
Sam jestem posiadaczem tej pięknej maszynki do orania wszystkiego co się da xD Faktycznie trzeba troszkę pod nim leżeć zwłaszcza jak się jeździ trochę po rajdach ale jak dla mnie to czysta przyjemność xD kilka piwek 2óch kumpli i cała noc żartowania...
Follow Your Dreams...
Był: Uaz 469B, 2.4B, Simex
Jest:Nissan Patrol Y60 SLX 2.8td, BFG MT 33"
Był: Uaz 469B, 2.4B, Simex
Jest:Nissan Patrol Y60 SLX 2.8td, BFG MT 33"
Cześć. I to jest zdrowe podejściekrzos91 pisze:Witam kolegów!

- morte36
-
- Kontaktowanie:
Tak bardzo zdrowe 

UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
Nerki pracują 

zielony UAZ 469(sprzedany),GAZ 69M,GAZ 69M prawie oryginał(GAZ-69/rsM1)
Witam wszystkich uazowiczów i wszystkich fanatyków rosyjskiej myśli technicznej!!! Moja maszyna to uaz 469b z 1984r.tzw wersja "evolution" zmiany dokonane przez poprzedniego właściciela to zamontowanie silnika z mitsubishi pajero 2,5td wymiana przełożeń w mostach na szybkie no i niestety malowanie na czarno
czarne matowe "ZUO" z turbodieslem
Cześć 

- morte36
-
- Kontaktowanie:
uazevo1 pisze:Witam wszystkich uazowiczów i wszystkich fanatyków rosyjskiej myśli technicznej!!! Moja maszyna to uaz 469b z 1984r.tzw wersja "evolution" zmiany dokonane przez poprzedniego właściciela to zamontowanie silnika z mitsubishi pajero 2,5td wymiana przełożeń w mostach na szybkie no i niestety malowanie na czarno
witamy

UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
http://4x4game.ru/img/wallpaper/14_1280_1024.jpg szkoda mi tej dziewczyny, jakby miala tak liftowac uaza 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
Witam wszystkich. 

Witam i jak tam uaz?
uaz dojedzie prawie wszedzie, w inne miejsce dolecisz smiglowcem.
Fajny kalendarz mimo że z 2006 to pewnie ciągle na ścianieColicab pisze:http://4x4game.ru/img/wallpaper/14_1280_1024.jpg szkoda mi tej dziewczyny, jakby miala tak liftowac uaza

Witam wszystkich
POJARKA III DID
UAZik 469 B -03.2013
RAFKA 4 I
PIP ZJ
UAZik 469 B -03.2013
RAFKA 4 I
PIP ZJ
witam wszystkich. jestem posiadaczem UAZA od niedawna i jestem w trakcie doprowadzania go do pozadku, jak bedzie gotowy to wstawie zdjecia. pozdrawiam 

I na razie tylko VOLVO V40 i Motorówka.
Kurde, aż wstyd, że jeszcze sie nie przywitałem
W sumie Uaza nie mam, ale mam pod "opieką techniczną" Uaz-a mojego ojca i od jakiegos czasu pozwalam sobie tu zaglądać
Więc Witacie

W sumie Uaza nie mam, ale mam pod "opieką techniczną" Uaz-a mojego ojca i od jakiegos czasu pozwalam sobie tu zaglądać

Więc Witacie

F150 302 V8
Witam wszystkich Uazem pomykam już pare lat, Forum przeglądam od wielu lat,pozdrawiam. Uaz.2.5TD.simex 31 10.5+afgany.
Zmienił byś jej drążekColicab pisze:http://4x4game.ru/img/wallpaper/14_1280_1024.jpg szkoda mi tej dziewczyny, jakby miala tak liftowac uaza

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Witam, mam na imię Łukasz i do tej pory upalałem explorera. Przyszedł czas na zmiany więc stałem sie posiadaczem uaza z 1980 r. z dwu litrowym diselkiem od mercedesa.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
Cześć, silnik trochę dychawiczny w tym aucie ale do przemieszczania się wystarczy. 

Witam wszystkich szanownych forumowiczów !
Jestem posiadaczem UAZa z 88 roku od jakiś 5 miesięcy i miałem już okazję nauczyć się trochę o tym aucie !
Zdobyłem to cudo kilka dni przed maturą, zaraz zrobiłem prawo jazdy i... wziąłem się za remont.
Auto jest w stanie prawie w pełni oryginalnym, żadnych terenowych przeróbek, silnik oryginalny. Jedynie mosty ma wzbogacone o hamulce tarczowe i założona instalacja gazowa. Jeżdżę nim rekreacyjnie, bez ostrej jazdy w terenie bo zwyczajnie na razie się boję. Jest to oczywiście mój jedyny samochód i pierwszy jakiego w życiu prowadziłem, moje oczekiwania przerósł w 200%
Pozdrawiam wszystkich !
Jestem posiadaczem UAZa z 88 roku od jakiś 5 miesięcy i miałem już okazję nauczyć się trochę o tym aucie !
Zdobyłem to cudo kilka dni przed maturą, zaraz zrobiłem prawo jazdy i... wziąłem się za remont.
Auto jest w stanie prawie w pełni oryginalnym, żadnych terenowych przeróbek, silnik oryginalny. Jedynie mosty ma wzbogacone o hamulce tarczowe i założona instalacja gazowa. Jeżdżę nim rekreacyjnie, bez ostrej jazdy w terenie bo zwyczajnie na razie się boję. Jest to oczywiście mój jedyny samochód i pierwszy jakiego w życiu prowadziłem, moje oczekiwania przerósł w 200%

Pozdrawiam wszystkich !
- morte36
-
- Kontaktowanie:
No to ładnie jak na pierwsze auto moim zdaniem super sprawa - lekcja życia i jazdy.Kserkses pisze:Witam wszystkich szanownych forumowiczów !
Auto jest w stanie prawie w pełni oryginalnym, żadnych terenowych przeróbek, silnik oryginalny. Jedynie mosty ma wzbogacone o hamulce tarczowe i założona instalacja gazowa. Jeżdżę nim rekreacyjnie, bez ostrej jazdy w terenie bo zwyczajnie na razie się boję. Jest to oczywiście mój jedyny samochód i pierwszy jakiego w życiu prowadziłem, moje oczekiwania przerósł w 200%![]()
Pozdrawiam wszystkich !
UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
ja jako pierwsze auto miałem skodę 100 która nie robiła naraz więcej jak 5 km - wtedy zawsze się coś spierdoliło. Wymianę silnika z kumplem opracowaliśmy do perfekcji- 45 min z zalaniem płynem i odpaleniem
Przy skodzie 100 uaz jest niezawodny jak VW