Moderator: Student
Aly wy macie problemy.Doktor200 pisze:w posce jestesmy to piszmy po polsku, ew spolszczajmy tak jak np zapodal pegetot wyzej![]()
Wazelinka techniczna????Telesfor11 pisze:Jacko pisze:PopieramJerry pisze:Zdecydowanie cyrylica i to poprawna.
Po polsku moze byc adres forum.!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
osobiscie to podoba mi sie zajebiscie jedna i druga(ale rymy) ale ta co widac przednia atrape chyba leprza bo kto sie niezna skojarzy o jaki samochod chodzi. No to co robimy bo temat zamarl jakos, a i znaczek forum zrobil bym na jednym rekawku a nie na dwuch, ale to tak odsiebie, pozdrawiamNicoxxx pisze:Niestety nie mam uaza ale zawsze miałem do niego sentyment i podziw za to czym jest i czym nie jest
Dlatego na pewno chciałbym jedną z tych koszulek wszystkie projekty są ciekawe ale mnie się podoba ten http://img453.imageshack.us/my.php?imag ... kt30oa.jpg
I ten http://img161.imageshack.us/my.php?imag ... kt28lh.jpg
Jeśli chodzi o język to wolał bym polski albo zPolszczony rosyjski ale i tak wezmę koszulkę na bank nawet jak większości zechce jeszcze jakiś inny język
Więc proponuje utworzenie ankiety odnośnie wyboru projektu i języku bo jak tak dalej będzie się kasztanic to na zimę tych koszulek nie zobaczymy .
Pozdrawiam i gratuluje autorom projektów.
To koszulka będzie za gruba (za ciepła) .Gazon pisze:KUbutek pisze: Gazon jak jest 22 stopnie w cieniu to się chodzi bez koszulek .![]()
U nas w Łodzi jest 8 stopni w cieniu bo słońca nie ma .![]()
Pozdrowienia z Łodzi - miasta Łodzi.
A w czym chodzic, jak latem jest ok. 40 w cieniu![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
....chyba że siateczkaKUbutek pisze:To koszulka będzie za gruba (za ciepła) .Gazon pisze:KUbutek pisze: Gazon jak jest 22 stopnie w cieniu to się chodzi bez koszulek .![]()
U nas w Łodzi jest 8 stopni w cieniu bo słońca nie ma .![]()
Pozdrowienia z Łodzi - miasta Łodzi.
A w czym chodzic, jak latem jest ok. 40 w cieniu![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość