Poszukuję - oddam - zamienię
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Re: Poszukuję - oddam - zamienię
Witam wszystkich. Piszę w imieniu kolegi który poszukuje części do Uaza 452, na chwilę obecną potrzebne resory, koła, drzwi kierowcy, pasażera, tył lewe i prawe i szyberdach (jeśli tak mogę to nazwać), mile widziane oświetlenie. W przyszłości będą potrzebne inne duperele. Może macie jakiś egzemplarz (dawce), którego chcielibyście się pozbyć w całości skontaktujcie się na ten numer: 509 412 147 Szymon
Kolega chce przywrócić Bochenka do życia. Projekt bez ciśnienia.
Kolega chce przywrócić Bochenka do życia. Projekt bez ciśnienia.
Ja mam od MB123 z przerobionym uchem pod końcówkę uazową. Trzeba też przełożyć wąs (o 180 stopni) na przekładni bo kręci w odwrotną stronę. Z tego co wiem to wkładają też przekładnię od BMW.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
mam już zaadaptowaną od BMW chyba i przerobionym wąsem Jeśli cię coś takiego interesuje pisz. Ja zmieniam pod koła 32" także musi być wydajniejszamichal126 pisze:Witam. Poszukuje wspomagania kierownicy
Wydajność na koła 32" i dlatego wkładasz wspomaganie od osobówki
Wiem, wiem, będzie robić ale ten argument mnie powalił.

Wiem, wiem, będzie robić ale ten argument mnie powalił.

a gdzie to wyczytałeś, że zmieniam na wspome z osobówki ? 

wskaż mi dostawczą beemkę. Nie sądzę abyś z suva wkładał. Chyba, że się rozpoczął nowy etap w motaniu

słuchaj my się chyba nie rozumiemy, wiem że się udzielasz na tym forum dużo masz do powiedzenia (chyba moderujesz to forum), ale czytaj ze zrozumieniem , może dużo wiesz, ale nie wiesz wszystkiego ... pisałem, że zmieniam z BMW (za mało wydajna pod 32" ) Nic nie pisałem, że zmieniam na BMW tylko że mam od BMW i zmieniam na coś innego Merc Kaczka lub Lublin. Pozdrawiam.
-
Ciekawe co ma do tego wielkosc kolaBalu-Balu pisze:Wydajność na koła 32" i dlatego wkładasz wspomaganie od osobówki![]()
![]()
![]()
Wiem, wiem, będzie robić ale ten argument mnie powalił.![]()

cale zycie z wariatami
prawa fizyki
?

od e34 działa dobrze z kołami 33/12,5 jeździłem na takiej kilka lat.
Jak nie działa prawidłowo, to problemu szukałbym gdzie indziej - dł wąsa, pompa, ew sama przekładnia
Jak nie działa prawidłowo, to problemu szukałbym gdzie indziej - dł wąsa, pompa, ew sama przekładnia
Przeczytaj co napisałeś przedtem, przeczytaj co piszesz teraz i się zastanów co chciałeś przekazać. Generalnie z mojego punktu widzenia mam w dupie co masz u siebie i co będziesz miał w przyszłości. Przecież też możesz się udzielać na forum ale pisz aby forum cię zrozumiało bo świat nie kończy się na twoim nosie. Rozumie, że ty wiesz wszystko ? Pisz dalej, rokujeszsiara110 pisze:słuchaj my się chyba nie rozumiemy, wiem że się udzielasz na tym forum dużo masz do powiedzenia (chyba moderujesz to forum), ale czytaj ze zrozumieniem , może dużo wiesz, ale nie wiesz wszystkiego ... pisałem, że zmieniam z BMW (za mało wydajna pod 32" ) Nic nie pisałem, że zmieniam na BMW tylko że mam od BMW i zmieniam na coś innego Merc Kaczka lub Lublin. Pozdrawiam.

ziew.......
jak to pytanie do mnie,
to przekładnię bmw miałem w komplecie z pompą bmw.
do przekładni załozony był wąs z żuka z wtoczonym frezem z wąsa bmw.
stare czasy...
to przekładnię bmw miałem w komplecie z pompą bmw.
do przekładni załozony był wąs z żuka z wtoczonym frezem z wąsa bmw.
stare czasy...
Zażyj tabletkę bo ciśnienie ci skoczyło i nie zachowuj się chamsko w swoich wypowiedziach. Jeśli masz uwagi i chcesz pomóc zrób to w to w taki sposób jak zrobił to użytkownik "pilmar" rzeczowo i bez nerwów, lepiej to chyba wygląda i na pewno więcej można się dowiedzieć.Balu-Balu pisze:Przeczytaj co napisałeś przedtem, przeczytaj co piszesz teraz i się zastanów co chciałeś przekazać. Generalnie z mojego punktu widzenia mam w dupie co masz u siebie i co będziesz miał w przyszłości. Przecież też możesz się udzielać na forum ale pisz aby forum cię zrozumiało bo świat nie kończy się na twoim nosie. Rozumie, że ty wiesz wszystko ? Pisz dalej, rokujeszsiara110 pisze:słuchaj my się chyba nie rozumiemy, wiem że się udzielasz na tym forum dużo masz do powiedzenia (chyba moderujesz to forum), ale czytaj ze zrozumieniem , może dużo wiesz, ale nie wiesz wszystkiego ... pisałem, że zmieniam z BMW (za mało wydajna pod 32" ) Nic nie pisałem, że zmieniam na BMW tylko że mam od BMW i zmieniam na coś innego Merc Kaczka lub Lublin. Pozdrawiam.![]()
![]()
ziew.......
Pozdrawiam
nauczycielsiara110 pisze:
Zażyj tabletkę bo ciśnienie ci skoczyło i nie zachowuj się chamsko w swoich wypowiedziach. Jeśli masz uwagi i chcesz pomóc zrób to w to w taki sposób jak zrobił to użytkownik "pilmar" rzeczowo i bez nerwów, lepiej to chyba wygląda i na pewno więcej można się dowiedzieć.
Pozdrawiam

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Fakt, my się nie rozumiemy.siara110 pisze:Zażyj tabletkę bo ciśnienie ci skoczyło i nie zachowuj się chamsko w swoich wypowiedziach. Jeśli masz uwagi i chcesz pomóc zrób to w to w taki sposób jak zrobił to użytkownik "pilmar" rzeczowo i bez nerwów, lepiej to chyba wygląda i na pewno więcej można się dowiedzieć.Balu-Balu pisze:Przeczytaj co napisałeś przedtem, przeczytaj co piszesz teraz i się zastanów co chciałeś przekazać. Generalnie z mojego punktu widzenia mam w dupie co masz u siebie i co będziesz miał w przyszłości. Przecież też możesz się udzielać na forum ale pisz aby forum cię zrozumiało bo świat nie kończy się na twoim nosie. Rozumie, że ty wiesz wszystko ? Pisz dalej, rokujeszsiara110 pisze:słuchaj my się chyba nie rozumiemy, wiem że się udzielasz na tym forum dużo masz do powiedzenia (chyba moderujesz to forum), ale czytaj ze zrozumieniem , może dużo wiesz, ale nie wiesz wszystkiego ... pisałem, że zmieniam z BMW (za mało wydajna pod 32" ) Nic nie pisałem, że zmieniam na BMW tylko że mam od BMW i zmieniam na coś innego Merc Kaczka lub Lublin. Pozdrawiam.![]()
![]()
ziew.......
Pozdrawiam
- Namdan
-
Dzień Dobry;
Mam zbędne 4 koła do uaza. Felgi OK a opony (wzór malatesta) już mocno zjechane.
Zamienię na coś ciekawego.
Mam zbędne 4 koła do uaza. Felgi OK a opony (wzór malatesta) już mocno zjechane.
Zamienię na coś ciekawego.
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway
posiadam amory nowe ,sprzęgło komplet nowy,i coś jeszcze co znajde
I co w związku z tym ? ?

Sprzedajesz ? zamieniasz? zastawiasz ? oddajesz ? wyrzucasz ?

Sprzedajesz ? zamieniasz? zastawiasz ? oddajesz ? wyrzucasz ?

oprawi w ramki i nad telewizor powiesiBalu-Balu pisze:I co w związku z tym ? ?![]()
Sprzedajesz ? zamieniasz? zastawiasz ? oddajesz ? wyrzucasz ?![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Jesteś zainteresowany to to pw.Balu-Balu pisze:I co w związku z tym ? ?![]()
Sprzedajesz ? zamieniasz? zastawiasz ? oddajesz ? wyrzucasz ?![]()
....poszukuje bocznych drzwi do uaza452....w zamian szelesty albo coś innego
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
-
- jestem tu nowy...
UCHWYT MOCOWANIE KANISTRA poszukuje makro na zbyciu
Witam poszukuję drzwi prawych przednie i tylne oraz plandeki najlepiej oliwkowej? coś ktoś?