Oplaca sie na pierwszego UAZKA?
Moderator: Student
LRy kupuja i po kilku dniach sie pala
wiec to akurat nie ma nic do rzeczy
jezeli zostal zrobiony porzadnie na pewno bedzie sie cieszyl z jego eksploatacji, a co do usterkowosci wiadomo ze kupujac taki pojazd trzeba sie z nia liczyc....

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2

MOC mnie wcale nie chodzilo o to, ze kupujac oryginal i go nastepnie zmotac wyjdzie taniej, lecz chodzilo mi o to, ze samemu motac kiedy kupilo sie oryginal jest przyjemniej i auto masz w 100% pewne chyba, ze cos zjeebales to juz od ciebie wtedy zalezy. ale generalnie kazdy ma tylko do siebie najwieksze zaufanie, prawda!
pozdr
jose
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
co ty bredziesz, jakie zaufanie
jak nie masz bladego pojecia o mechanice to co zrobisz, nie masz warsztatu , zaplecza technicznego, poza tym nie umiesz spawac, toczyc i frezowac to o jakim ty zaufaniu mowisz
Motac narazajac siebie i innych na nieszczescie to trzeba miec nie rowno pod sufitem, a jak juz bedziesz chcial motac i to motac pod kazdym tego slowa znaczeniem, to musisz udac sie do fachury a to nie kosztuje kraty czy dwoch tylko w setkach trzeba zaczac liczyc.....
wiec nie pitol jak nie masz pojecia....

jak nie masz bladego pojecia o mechanice to co zrobisz, nie masz warsztatu , zaplecza technicznego, poza tym nie umiesz spawac, toczyc i frezowac to o jakim ty zaufaniu mowisz

Motac narazajac siebie i innych na nieszczescie to trzeba miec nie rowno pod sufitem, a jak juz bedziesz chcial motac i to motac pod kazdym tego slowa znaczeniem, to musisz udac sie do fachury a to nie kosztuje kraty czy dwoch tylko w setkach trzeba zaczac liczyc.....

wiec nie pitol jak nie masz pojecia....

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2

CHYBA UAZ V8 6.2

BABCIA I pisze:Uaza,którego chce kupić alibaba655 nazwał bym zakupem wysokiego ryzyka. Najczęściej ludzie sprzedają takie wynalazki, ponieważ nie mają już siły z ich awaryjnością walczyć.Zbudować dobrą zmotę trzeba umieć,a to potrafi niewielu.
wydaje mi sie ze nie udziela sie gwarancji na cos co wie sie z gory ze jest wybuchowe....

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2

CHYBA UAZ V8 6.2

To kwestia podejscia do tego sportu.Mag69 pisze: No to walnij swoje racje
Ktoś,kto nie czuje bluesa w motaniu,a chce jeżdzić-wiadomo,kupuje oryginała,wiesza sę CD płytkę i czochra,naprawiajac "w duchu fabryki" ew wybuchy.Ten,kto zaczyna-nie powinien się pchać w wynalazki,bo nie jest w stanie ocenić ich jakości i niezawodności.Nawet czasem nie zapamieta co ma od czego...
Ktoś, kto mota-skazany jest na wieczne poszukiwania i nauke,póki mu zapału i kasy starczy.I nie mówmy tu o pieniądzach-bo na tym nie ma i nie bedzie interesu.Moze być,/ale nie musi/-zadowolenie i satysfakcja z objechania iluś tam leszczy.
Dlatego jak słyszę,że ktos ma żal do losu,ze wtopił kasę nie do odzyskania to mu radzę zeby pieprznął te wedki własnie....

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
A te mosty juz poprawiłes co by z resorów nie nawijały na siebie??? A co do kosztów zrobienia syfa to wszystko zalezy skad sie ma klamoty. A swoja drogą Prusin troszke was wydoiłbodek1 pisze:Tanio nie jestBart03 pisze:Jak bedziesz jezdzil z glowa to mostow nie zmieli ale wiadomo mozna sie zapomniec i koniec jazdy. Fakt nawet ma duzo dupereli ale 12tys. Tanio nie jest i da sie wyrwac cos podobnego za mniejsza kase ale trzeba szukac.
To weź sobie kurna kup orginała i zacznij przerabiać .
Temat wałkowany sto tysiecy razy
Żebu zrobić coś naprawdę fajnego to koszty są zejjebistte . Te 12 tys. to mały pryszcz
Myslisz , że dobry motor z papierem kupisz za 1tys? Mosty może za 2tys? A wiele innych szpejów i robótkę to ktoś walnie Ci gratis? Co? Takie pierdoły to może opowiadać ktoś kto albo nie robił nic , albo walił jakąś kaszanę wiązaną na druty i taśmy
Dla przykładu podam Ci koszt zrobienia mojego uaza na bazie V8 z granda/ 5,9 / , mosty z granda d30 wzmocniona i d44 , amory rancho , opony 35 dwa komplety , i ogrom innych pierdół . Koszt?????? Na przestrzeni 3 lat wydałem ok. 40tys
![]()
Nigdy go kuurwwa nie sprzedam bo jak pomyslę , że ktoś mi powie , że 20 tys. za niego to dużo to mnie chyba skręci
Wiem , że jeden chce kupić tanio , a inny sprzedać drogo . ale wszystko ma swoje granice. Chcesz dobre auto to nietsty musi kosztować

-
Co to znaczy z resorów nie nawijały na siebie? Wózek , który wyjechał z warsztatu , o którym mówiłeś to teraz zupelnie inne autoArtur pisze:A te mosty juz poprawiłes co by z resorów nie nawijały na siebie??? A co do kosztów zrobienia syfa to wszystko zalezy skad sie ma klamoty. A swoja drogą Prusin troszke was wydoiłbodek1 pisze:Tanio nie jestBart03 pisze:Jak bedziesz jezdzil z glowa to mostow nie zmieli ale wiadomo mozna sie zapomniec i koniec jazdy. Fakt nawet ma duzo dupereli ale 12tys. Tanio nie jest i da sie wyrwac cos podobnego za mniejsza kase ale trzeba szukac.
To weź sobie kurna kup orginała i zacznij przerabiać .
Temat wałkowany sto tysiecy razy
Żebu zrobić coś naprawdę fajnego to koszty są zejjebistte . Te 12 tys. to mały pryszcz
Myslisz , że dobry motor z papierem kupisz za 1tys? Mosty może za 2tys? A wiele innych szpejów i robótkę to ktoś walnie Ci gratis? Co? Takie pierdoły to może opowiadać ktoś kto albo nie robił nic , albo walił jakąś kaszanę wiązaną na druty i taśmy
Dla przykładu podam Ci koszt zrobienia mojego uaza na bazie V8 z granda/ 5,9 / , mosty z granda d30 wzmocniona i d44 , amory rancho , opony 35 dwa komplety , i ogrom innych pierdół . Koszt?????? Na przestrzeni 3 lat wydałem ok. 40tys
![]()
Nigdy go kuurwwa nie sprzedam bo jak pomyslę , że ktoś mi powie , że 20 tys. za niego to dużo to mnie chyba skręci
Wiem , że jeden chce kupić tanio , a inny sprzedać drogo . ale wszystko ma swoje granice. Chcesz dobre auto to nietsty musi kosztować

Napisałeś , że wydoił WAS!!! Kogo jeszcze miełeś na myśli

UAZ 5,9 V8 - rodzony w bólach - niestety SPRZEDANY
Pire........ panowie czy kolaga wie co chce robic tym uazem bo jak tylko bedzie wypadał do lasu w sobote aby zobaczyc czy przeskoczy błoto na wysokosc bieznika to mu wystarczy orginał A KUPOWANIE ZMOT NIEWIADOMEGO POCHODZENIA to naprawde ryzyko czy ktos widział to cos w akcji . Czy dacie sobie rece o odcinac za spawy i przeróbki w układzie kierowniczym . to nie opowidajcie ze warto dac ta kase bo koles poleci zgóry i sie okaze ze ktos tak zrobił układ hamulcowy ze przy pierwszym depnieciu uciekł płyn
bo takie cuda tez widziałem kolumna kierownicza spawana bez wykonania fazek i oszlifowane
ALE wiekszosc motaczytych co wykonuja nie dla siebie ma jedno motto NAM MYSCEL NIE KAZANO . Nawet fury co smigaja w mistrzostwach maja błedy dwa lata wstecz w Gorzwie był wypadek co weze chłodnicy pekły były puszczone po podłodze w kabinie bez dodatkowego zabezpieczenia tylko pilot był cholernie popazony .

Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
-
I to jest własnie ten problem
Solidność wykonania , odpowiednie materiały i takie tam "drobne" rzeczy od których często zależy zdrowie i życie
Jak ma być użyta śruba 8,8 albo 10,9 z odpowiednim gwintem to taka ma być . Z nakrętkami podobnie - pasta hamująca to dzisiaj wydaje się już standard . Nie mówię o tak prostych rzeczach jak chociażby odpowiednie podkładki
Spawy , szlify to tylko wydaje się takie proste
Wzmocnienia , konstrukcje wzmacniające to niby też takie proste
Ech znaleźć dobrego fachmana to jak wygrać w totka 1mln PLN 

UAZ 5,9 V8 - rodzony w bólach - niestety SPRZEDANY