Wysiadly kierunki i halogeny - Co robic?
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Juz dziala!Sprawdzilem bezpieczniki pod maska.Wymienilem w nich wszystkich druciki i dalej nie dziala.Pozniej zamienilem bezpieczniki miejscami i dziala wszystko! Taki ze mnie mechanik! ;D
A co do zadawanie banalnych pytan...
poszukalem w archiwum nie bylo.Nie wiem jak zrobic - pytam.Znalezli sie zyczliwi ludzie.Po to chyba jest to forum,zeby mozna sie bylo zapytac o cos czego sie nie wiem...
Czekajcie, czekajcie... ;P Zaczyna mi spadac ostro smarowanie, wiec dopiero bedziecie mieli pwod do nerwow, bo nie dam spokoju! ;PPP
A co do zadawanie banalnych pytan...
poszukalem w archiwum nie bylo.Nie wiem jak zrobic - pytam.Znalezli sie zyczliwi ludzie.Po to chyba jest to forum,zeby mozna sie bylo zapytac o cos czego sie nie wiem...
Czekajcie, czekajcie... ;P Zaczyna mi spadac ostro smarowanie, wiec dopiero bedziecie mieli pwod do nerwow, bo nie dam spokoju! ;PPP
-------------
Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Odkrecilem ustrojstwo urywaj±c jedn± ¶rubêBucz pisze:Sprawd¿ i oczysc prze³acznik dlugie /krotkie jak masz w podlodze pewnie sie zawiesza jak syfem podejdzie wd 40 daje radeKleryK pisze:2 tygodnie temu jak jechalem sobie z daleka do domu w nocy to wlaczalem
co chwila dlugie i jak raz przelaczylem na mijania to mi nagle ciemno sie zrobilo. Dlugie dzialaly. Po 5 minutach wrocilo do normy az wczoraj przestaly dzialac dlugie i kierunki hahah

Niebieski kabelek daje pr±d. Bia³y jest jeszcze i czerwony. Jak je polaczyc bo probowalem rozne sposoby i wogole nie swieci.
Pozdrawiam !
UAZ 469B 80/85' uazo-wołga syntetyk 5W/50 na dotarciu 

No to raczej logiczne: niebieski daje prąd a pozostałymi prąd idzie albo do krótkich albo do długich. Jak nie działa to problem jest gdzie indziej albo czegos nie włączyłeś
. To w podłodze to zwykły przełącznik.

Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
No 2x prąd do żarowki jeden płynie w prawo a drugi w lewo a o masie co słyszeli np.masa ciałaluk pisze:No to raczej logiczne: niebieski daje prąd a pozostałymi prąd idzie albo do krótkich albo do długich. Jak nie działa to problem jest gdzie indziej albo czegos nie włączyłeś. To w podłodze to zwykły przełącznik.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Albo taki czerwono-biały (w paski)Władek pisze:Zamiast dwóch: białego i czerwonego załóż jeden - różowy...KleryK pisze: Niebieski kabelek daje prąd. Biały jest jeszcze i czerwony. Jak je polaczyc bo probowalem rozne sposoby i wogole nie swieci.
Choroba Gaz69.
Dobra dzia³a
tylko potrzebuje nowego no¿nego 
Moja instalacja elektryczna wyglada niesamowicie hehe.
Abstrachój±c :
Cewka zaplonowa gdzie powinna byc przymocowana i jak ? Moja byla pionowo, a wszedzie mi sie wydaje ze maja poziomo ino duzo tam wejsc na sruby i nie wiem czy dobra obejme mam

Moja instalacja elektryczna wyglada niesamowicie hehe.
Abstrachój±c :
Cewka zaplonowa gdzie powinna byc przymocowana i jak ? Moja byla pionowo, a wszedzie mi sie wydaje ze maja poziomo ino duzo tam wejsc na sruby i nie wiem czy dobra obejme mam
UAZ 469B 80/85' uazo-wołga syntetyk 5W/50 na dotarciu 

- Slawquu
- Kontaktowanie:
no u mne instalacja jeszcze jak stworzyla fabryka, na 3 oryginalnych bezpiecznikach pamietajacych czasy II wojny światowej...kazdy co ma uaza zbija sie ze mnie jak moze, ze do tej pory jeszcze nie sfajczyla mi sie ta instalacja i o dziwo wszystko dziala, wlacznie z kontrolkami , podswietleniami zegarow, awaryjnymi i swiatlem wstecznego wlacznie...
UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...
Troche sie nazbierało gratów...
dziala wlasnie dlatego, ze jest oryginalna a nie pomotana przez jakiegos poldebila domoroslego elektryka ktory skreca kable i owija izolacja i "mysli", ze bedzie dobrzeSlawquu pisze:no u mne instalacja jeszcze jak stworzyla fabryka, na 3 oryginalnych bezpiecznikach pamietajacych czasy II wojny światowej...kazdy co ma uaza zbija sie ze mnie jak moze, ze do tej pory jeszcze nie sfajczyla mi sie ta instalacja i o dziwo wszystko dziala, wlacznie z kontrolkami , podswietleniami zegarow, awaryjnymi i swiatlem wstecznego wlacznie...