bok i jego skutki
Moderator: Student
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
A i ja dzisaj boka zaliczyłem
Silnik orginalny Uazowy. Najpierw uciekłem z samochodu
ale po 5 sekundach zgasiłem go.
Leżał na boku ze 4 h zanim go postawiliśmy.
Po postawieniu na 4 łapach zaczekałem z 10 min coby se oleum posplywalo z garów.
Zapalil oczywiście z biała zasłoną dymną. Pali na 4 gary , pracuje równo wrociłem nim do domu jakies 35km i wszystko wygląda na OK
Moje pytanie tak wygląda:
Mam go w jakiś sposób sprawdzić czy jeździc , słuchać i obserwować???

Silnik orginalny Uazowy. Najpierw uciekłem z samochodu

Leżał na boku ze 4 h zanim go postawiliśmy.
Po postawieniu na 4 łapach zaczekałem z 10 min coby se oleum posplywalo z garów.
Zapalil oczywiście z biała zasłoną dymną. Pali na 4 gary , pracuje równo wrociłem nim do domu jakies 35km i wszystko wygląda na OK
Moje pytanie tak wygląda:
Mam go w jakiś sposób sprawdzić czy jeździc , słuchać i obserwować???
-
-
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Popatrz na naszą galerię:czapla_offroad pisze:Banan jak możesz to wstaw jeszcze raz fotki
http://www.rzezba4x4.torun.pl/album/200 ... xpage1.htm
Pozdrowienia.
Kudlaty
Coś mi się zdaje, że nie dam rady szybciej pedałować, a dynamo i tak się już przegrzewaBart03 pisze:Kudlaty podkrec troche predkosc bo ta strona cos lipnie chodzi

Pozdrawiam.
Kudlaty
p.s. To nie strona, tylko odsyłacze do statystyk, fajne, lecz powodują zgrzyty.
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
co by olej ktury sie przedostał przez pierścienie wydmuchać.Przemekslaw pisze:gÓral świętokrzyski pisze:olej ok...
ale spartoliłem jedno trzba było świece wykręcić i korbą go albo rozrusznikiem FUCK!!
Sorki ze pyta...( jestem świerzak) a po co szanowny kolega by kecił rozrusznikiem?? w jakim celu![]()
![]()
Grzesiek Chełm
UAZ 315126 1991rok
GG 3371746
UAZ 315126 1991rok
GG 3371746
-
-
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- chiquito83
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
własnie po tobrvwww pisze:co by olej ktury sie przedostał przez pierścienie wydmuchać.Przemekslaw pisze:gÓral świętokrzyski pisze:olej ok...
ale spartoliłem jedno trzba było świece wykręcić i korbą go albo rozrusznikiem FUCK!!
Sorki ze pyta...( jestem świerzak) a po co szanowny kolega by kecił rozrusznikiem?? w jakim celu![]()
![]()

i tak samo się też robi jak woda w gary się dostanie
ale i tak nie miałem wtedy klucza do świec więc głupie moje gadnie tylko uskuteczniam

zapalił z białą zasłoną dymną
myslicie że mogło zawoty pogiąć??
zreszta zaraz zobacze jakie są luzy na zaworach
A wał korbowy , korbowody - duże jest prawdopodobieństwo pogięcia

- BANANowy
-
- Kontaktowanie:
oho. jaki temat odgrzebany 
u mnie na szcescie tragedii nie bylo, poprostu sie grzecznie polozyl. pilot przecenil moje mozliwosci w szybkim kreceniu kolkiem. jak podjechalem pod ta gorke to powinienem szybko odbic w prawo zeby spokojnie zjechac w dol. a ze lewe kolo zamiast stanac na wale z piachu sie z niego w lewo zeslizgnelo a prawe juz spadalo w dol to nie dalem rady przekrecic i jedyne co to tylko pajaka zapodalem w srodku
mam nadzieje ze opis klarowny
zawsze z tego slynalem 
wrzucam jeszcze raz te fotki. tym razem na imageshacka bo nie pamietam ktore tam byly na serverze.

u mnie na szcescie tragedii nie bylo, poprostu sie grzecznie polozyl. pilot przecenil moje mozliwosci w szybkim kreceniu kolkiem. jak podjechalem pod ta gorke to powinienem szybko odbic w prawo zeby spokojnie zjechac w dol. a ze lewe kolo zamiast stanac na wale z piachu sie z niego w lewo zeslizgnelo a prawe juz spadalo w dol to nie dalem rady przekrecic i jedyne co to tylko pajaka zapodalem w srodku

wrzucam jeszcze raz te fotki. tym razem na imageshacka bo nie pamietam ktore tam byly na serverze.

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: