Pozycyjne

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » pt cze 10, 2005 1:05 am

moralez pisze: (...)generalnie ..ziew...
To straszne że obecność z nami Cię nudzi... :wink:
Mimo to my się świetnie bawimy... :)21
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » pt cze 10, 2005 10:47 am

zieff :)21
ZG 5.2 96r.

Niva'94

Post autor: Niva'94 » pt cze 10, 2005 12:02 pm

Rafał D pisze:W jakiś schematach elektrycznych UAZ'a widziałem wyłącznik stopu i pozycji ale to dotyczyło, podejżewam, spraw wojskowych. Wyłączając pozycyjne stracisz także oświetlenie tyłu a na to przepisy się nie godzą (przynajmniej w ruchu drogowym).
Zostaw jak jest...
Prawdopodobnie był to przełącznik maskowania. Wyłączał on oświetlenie tylne i kierunkowskazy. Zostawał tylko tylny NOTEK i przednie mijania/drogowe. Wtedy na przednie reflektory zakładało się filtry podczerwieni i hełmofon z noktowizorem PNW-57 na głowę.

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » pt cze 10, 2005 1:53 pm

Niva'94 pisze:
Rafał D pisze:W jakiś schematach elektrycznych UAZ'a widziałem wyłącznik stopu i pozycji ale to dotyczyło, podejżewam, spraw wojskowych. Wyłączając pozycyjne stracisz także oświetlenie tyłu a na to przepisy się nie godzą (przynajmniej w ruchu drogowym).
Zostaw jak jest...
Prawdopodobnie był to przełącznik maskowania. Wyłączał on oświetlenie tylne i kierunkowskazy. Zostawał tylko tylny NOTEK i przednie mijania/drogowe. Wtedy na przednie reflektory zakładało się filtry podczerwieni i hełmofon z noktowizorem PNW-57 na głowę.
Ten temat był przerabiany tutaj--------->
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=6467
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”