Weteran

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
L80

Post autor: L80 » pn paź 10, 2005 6:45 pm

kacperekk - a czy mógł byś rozwinąc temat
zarejestrowany jako pojazd specjalny

kiedyś do poduszki wziołem sobie za lektóre kodeks drogowy
i o czym bym nie przeczytał to nie tyczyło sie pojazdów specjalnych i wojskowych
wygladało to tak że specjalny wszystko może (byc za szeroki ,za wysoki,bez jakiegos tam wyposażenia i tak dalej)

Awatar użytkownika
has01

Post autor: has01 » czw sty 12, 2006 8:29 pm

To chyba prawda , ze to wszystko zależy od inspektoriatu abo od agenta !!!
Ja byłem u agenta i w inspektoriacie i w obu dowiedziałem się że "Weterana już nie ma gdzieś 4lat" !! No i nie miałem zniżek i za cały rok ponad 1000z :o ł zapłaciłem. TRAGEDIA
UAZ '78 ?? ?? :)2:)2

Awatar użytkownika
kacperekk

Post autor: kacperekk » pt sty 13, 2006 2:21 am

L80 pisze:kacperekk - a czy mógł byś rozwinąc temat
zarejestrowany jako pojazd specjalny

kiedyś do poduszki wziołem sobie za lektóre kodeks drogowy
i o czym bym nie przeczytał to nie tyczyło sie pojazdów specjalnych i wojskowych
wygladało to tak że specjalny wszystko może (byc za szeroki ,za wysoki,bez jakiegos tam wyposażenia i tak dalej)
Jo, mój kolega tak ma Uaza 452 zarejestrowanego i płaci śmieszne grosze. Popoytam się go i zdam relację. Z tego co wiem na tą chwilę to był u rzecoznawcy który stwierdził że jest to pojazd specjalny, czyli taki wykorzystywany np do naprawy drogi, trakcji kolejowej czy coś w tym stylu, potem zmiana w dowodzie rejestracyjnym i wsio :) Wiem też że wykłócił się o to żeby mieć w dowodzie 6 miejsc siedzacych, bo rzeczoznawca stwierdził że skoro wół roboczy to tylko 2 miejsca mogą być, ale dało rade :) Dowiem się i napiszę:)
Poduszkowiec master :)21
http://www.gdansk4x4.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”