już nie będzie...
Moderator: Student
- chiquito83
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:

A do błędu umiem się przyznać zachowałem się jak chory umusłowo człowiek (a może nawet gożej ) .
Za to co zrobiłem źle przepraszam , kogo obraziłem lub w jakiś sposób zraniłe też przepraszam
pozdrawiam

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Bierz się do roboty dalejsanders pisze:Nie chcę popełniać starego błędu gadać , gadać ... a nic nie robić bo to kieruje do nikąd , a co najlepsze nic nie daje tylko przez głupie gadanie człowiek robi sobie wrogów . (a tego nie chce )
A do błędu umiem się przyznać zachowałem się jak chory umusłowo człowiek (a może nawet gożej ) .
Za to co zrobiłem źle przepraszam , kogo obraziłem lub w jakiś sposób zraniłe też przepraszam
pozdrawiam

To są takie?Przemekslaw pisze:pytac o takie rzeczy które jeszcze na forum nie były...

Poduszkowiec master 
http://www.gdansk4x4.pl

http://www.gdansk4x4.pl
o Q.... - ale się gość rozkleił - ,, przeprasza że przeprasza '' - chyba już nic z niego niebedzie ..........jakiś bardzo słomiany zapał to był .... a może młody jeszcze jest i takie ,, klapsy'' go zniechęcają - a co będzie jak przyjdzie czas na ,, kopy'' ..............,,kto się poddaje ten przegrywa''!!!.........
spoko luz
a kto powiedział że się rozkleiłem " jeszce nie powiedziałem ostatniego słowa " (i skąd wiecie że już uaza nie mam
bo ja nic nie pisałem !)
Nie jestem święka krowa że ja widzę u kogoś wady a u siebie nie .
[ps : (wiem że to nie w temacie i ale nie chce dla takiej głupoty zakładać nowego posty kto wie jaką konsystęcje powinna mieś farba do areografy (szukałem i nie moge znaleść )}

Nie jestem święka krowa że ja widzę u kogoś wady a u siebie nie .
[ps : (wiem że to nie w temacie i ale nie chce dla takiej głupoty zakładać nowego posty kto wie jaką konsystęcje powinna mieś farba do areografy (szukałem i nie moge znaleść )}
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_r ... nik_j.html
to co wkleiłem to "załącznik J" na rok 2006 generalnie tu wszystkie materiały masz bo pod spodem są obrazki.. a jak to odnieść do Uaza to sam musisz wykoncypować.. ale żeby porażki z kolejną klatką nie było to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem od deski do deski
Ps. do Uaza takowych jeszcze nie spotkałem i ktoś kto by to opublikował stałby się moim guru (szczególnie jeśli kanapa byłaby użytkowa.. ale na takiego dobroczyńce to od lat tutaj czekają
)
to co wkleiłem to "załącznik J" na rok 2006 generalnie tu wszystkie materiały masz bo pod spodem są obrazki.. a jak to odnieść do Uaza to sam musisz wykoncypować.. ale żeby porażki z kolejną klatką nie było to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem od deski do deski

Ps. do Uaza takowych jeszcze nie spotkałem i ktoś kto by to opublikował stałby się moim guru (szczególnie jeśli kanapa byłaby użytkowa.. ale na takiego dobroczyńce to od lat tutaj czekają

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
dzieki własnie o to mi chodzilo . w sumie racja przemysle dokładnie jak zronić klatke "fachową i bezpieczną " a nie "porażke ". na bank z rur giętych ale jeszce dumam nad kształtem . Widziałem kilka filmów z przewrotkami i daje do myslenia jaka klatka powinna być .
ps: pytanie mam jaka średnisa rury na klatke jest najlepsza ?
pozdrawiam
pozdrawiam
średnice również znajdzesz w tych plikach.. to są zalecane do sportu motorowego parametry więc myśle że nie jeździsz w aż tak szalony sposób żeby dodatkowe "wzmocnienia" dawać.. a co do kształtu to sprawa indywidualna ale pare podstawowych (czyt.koniecznych) elementów jest..sanders pisze:[...]Widziałem kilka filmów z przewrotkami i daje do myslenia jaka klatka powinna być .
..poczytaj

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54