1180
Moderator: Student
-
- Kontaktowanie:
Na masie to raczej przybedzie. Ja teraz jak bede jechal na impreze to bede sie pytal czy l80 nie jedzie bo ja sie boje jak pomysle ze takie patenty sa w tym aucie. Jak peknie normany resor to pol biedy bo z ktorejs strony sie trzyma a tutaj most odlatuje.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Ale jaka roznica w wytrzymalosci.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Jak lubi to niech wywala. Bart03 od jakiej BMki masz silnik u siebie??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
A jak tam jest z ta cala elektronika i co potrzebuje oprocz silnika zeby tochodzilo chodzi mi o jakis komputer itp. A i ile dales za ten silnik??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
no ja mam komputer Motronic + emulator
Za silnik dalem 1,5tys ale kupilem go od kumpla starego bo on skasowal dupe w tej piatce a silnik nie ruszony wiec wyrwalem taio z calym osprzetem (skrzynia, komputerem, emulatorem, pedalami, kolumna kierownicza, przeplywomierzem i jeszcze paroma pierdolami)
Za silnik dalem 1,5tys ale kupilem go od kumpla starego bo on skasowal dupe w tej piatce a silnik nie ruszony wiec wyrwalem taio z calym osprzetem (skrzynia, komputerem, emulatorem, pedalami, kolumna kierownicza, przeplywomierzem i jeszcze paroma pierdolami)
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
- Kontaktowanie:
Jak bys mial gdzies taki komplet jeszcze to daj znac bo nie wiem czy kupowac sam silnik a pozniej po kolei kazda chrzanię.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Nie kupuj samego silnika bo niewiesz co kupujesz a za reszte zapłacisz 2x tyletiger pisze:Jak bys mial gdzies taki komplet jeszcze to daj znac bo nie wiem czy kupowac sam silnik a pozniej po kolei kazda chrzanię.
Ja kupiłem całe auto na chodzie za małe pieniądze zabieram co potrzebuje a reszta na sprzedaz i wyjdzie prawie za frre
-
- Kontaktowanie:
A ile dales za auto??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
No to ładnie tylko teraz bede musial trohce na kase poczekac albo sprzedas swojego dieselka. Myslalem zeby z niemcowni przywiesc i nie rejestowac u nas tylko rozebrac na czesci a bude porabac i na zlom.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Znalazlem BMW 2,8 z gazem za 2000zł przed chwila.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
komplet to ci moge znalesc tylko nie wiem czy nie prosciej bedzie jak west ci napisal. Jak masz do zalatwienia cala bmke to tak jest najlepiej bo zawsze sie potem okaze ze braknie ci jakiejs pierdoly i bedziesz za tym latal i niepotrzebnie wydawal kase.tiger pisze:Jak bys mial gdzies taki komplet jeszcze to daj znac bo nie wiem czy kupowac sam silnik a pozniej po kolei kazda chrzanię.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień