czy warto kupic uaza?

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Gazon

Post autor: Gazon » śr gru 07, 2005 6:54 am

Czy warto kupic Uaza ? Zdecydowanie TAK, tak mi odpowiedzial nowy wlasciciel mojego Uaza. :lol: :lol:
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » śr gru 07, 2005 7:01 am

tak też (tzn że warto było) mówił (a) w telewizji pewien pan - aktualnie pani -po tym jak poddał się operacji zmiany płci... :)21 :)21

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » śr gru 07, 2005 9:29 am

Mih pisze:jesli masz smykalke to napraw, nie przeraza cie brak hamulcow(zwalniacze) to kupuj uaza, w przeciwnym razie to tylko japonia
toś do pieca dołożył z tą japonią (chyba nową) :)21
XJ 4.0 92 był, teraz jest XJ tyle, że 900 bobber

GG 3814878

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » śr gru 07, 2005 2:42 pm

Jak uaz to trzeba sie liczyc z naprawami... i ze bardzo czesto bedziesz musial je wykonywac sam... a jak masz dwie lewe...to lepiej dac sobie spokoj!!! Ale uaz to jest sprzet :)2 wiec bardzo POLECAM! :lol: 8) :)2
Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem :D

peterchenek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: peterchenek » śr gru 07, 2005 2:44 pm

co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu
peterchen

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » śr gru 07, 2005 2:51 pm

peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu

To sie zgadza... ja co prawda krotko mam uazika (moze ktos bardziej zzyty z uazem sie wypowie..) ale mialem juz kilka przygod z nim :lol: i jakos zawsze do domu dojechalem :D to sie chwali :roll: (dobrze ze ma w zapasie przedni :wink: )

Awatar użytkownika
kpeugeot

Kontaktowanie:

Post autor: kpeugeot » śr gru 07, 2005 2:59 pm

zawsze uazem dojeżdzam do domu, a psuje się to co jest zaniedbane

ja też miałem dwie lewe ręce do auta - ale się już wyrobiłem

a najciekawsze jest to że za pomoca kawałka drutu naprawisz wszystko co chcesz :)

pozatym uaz ma duszę - i swój wielki urok
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!

Awatar użytkownika
KUbutek
Kontaktowanie:

Post autor: KUbutek » śr gru 07, 2005 3:31 pm

wieprzowina pisze:zadawanie takiego pytania na forum danej marki da Ci równie obietktywną odpowiedź jak (nie obrażając nikogo) pytanie gejów czy fajniejsze są związki homo czy heteroseksualne ... :)21
Dobre to było :lol:

Awatar użytkownika
Mih

Post autor: Mih » śr gru 07, 2005 3:36 pm

kpeugeot pisze:zawsze uazem dojeżdzam do domu, a psuje się to co jest zaniedbane

a najciekawsze jest to że za pomoca kawałka drutu naprawisz wszystko co chcesz :)

dusze i urok to ma gazik a nie uaz
ERA...ERO disco..ROSJA&JAPONIA RZADZI

Awatar użytkownika
kpeugeot

Kontaktowanie:

Post autor: kpeugeot » śr gru 07, 2005 3:52 pm

ta wyższość Świąt Wielkiej Nocy nad Bożym Narodzeniem

:)21
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Post autor: Przemekslaw » śr gru 07, 2005 3:58 pm

peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu
Najcześciej sie psuje to co spier**** przy wymianie/naprawie...jeżeli robisz sobie wszystko sam(ew. z znajomym mechanikiem) to wiesz co w samochodzie gra i piszczy...a więc w jakim samochód bedzie stanie zależy tylko od twojej opiekuńczosci i czasu..jeżeli będziesz miał jakieś poje*** patenty to nigdy samochód nie bedzie jeździł git.. 8) :wink: :wink:
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » śr gru 07, 2005 4:18 pm

Przemekslaw pisze:
Najcześciej sie psuje to co spier**** przy wymianie/naprawie...jeżeli robisz sobie wszystko sam(ew. z znajomym mechanikiem) to wiesz co w samochodzie gra i piszczy...a więc w jakim samochód bedzie stanie zależy tylko od twojej opiekuńczosci i czasu..jeżeli będziesz miał jakieś poje*** patenty to nigdy samochód nie bedzie jeździł git.. 8) :wink: :wink:

100% racji dla Ciebie!!! Jak sam samochod naprawiasz to wiesz co masz i wiesz jak asz zrobione!!! a co jakis okoliczny mechanik robi z twoim uazikiem nigdy nie wiadomo (jakies doj**** czesci uzywane itp.) Dlatego jak masz czas i ochote to zawsze najlepiej syfa naprawiac samemu....przy okazji moza sie duzo nauczyc :lol: 8) :)2

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » śr gru 07, 2005 7:48 pm

takie fajne auto nazywac syfem !! ,no nie !! ,ja tego nie wytrzymam !! ludziska trzymajcie mnie !! (a juz mialem kupic uaza)
gg9363735 potrafię odbudować każdego uaza na podstawie kodu DNA

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Gazon

Post autor: Gazon » śr gru 07, 2005 9:31 pm

Mih pisze:
kpeugeot pisze:zawsze uazem dojeżdzam do domu, a psuje się to co jest zaniedbane

dusze i urok to ma gazik a nie uaz

:)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2
Ja to czuje tak zawsze jak Uaz idzie do ludzi to sie tak nie przejmuje jak przy sprzedazy Gaza i mysle ze w tych modelach jest cos tylko tego czegos napewno wiecej jest w Gaziku.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Post autor: Przemekslaw » śr gru 07, 2005 10:00 pm

pakjusz_pl pisze:
Przemekslaw pisze:

100% racji dla Ciebie!!! Jak sam samochod naprawiasz to wiesz co masz i wiesz jak asz zrobione!!! a co jakis okoliczny mechanik robi z twoim uazikiem nigdy nie wiadomo (jakies doj**** czesci uzywane itp.) Dlatego jak masz czas i ochote to zawsze najlepiej syfa naprawiac samemu....przy okazji moza sie duzo nauczyc :lol: 8) :)2
Ot to...wiele sie nauczyłem przy tym samochodzie..jednak przygody z nim nie kończe..więc wiele jeszcze przede mną... :)21
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”