Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Moderator: Student
peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu
dusze i urok to ma gazik a nie uazkpeugeot pisze:zawsze uazem dojeżdzam do domu, a psuje się to co jest zaniedbane
ja też miałem dwie lewe ręce do auta - ale się już wyrobiłem
a najciekawsze jest to że za pomoca kawałka drutu naprawisz wszystko co chcesz
pozatym uaz ma duszę - i swój wielki urok
Najcześciej sie psuje to co spier**** przy wymianie/naprawie...jeżeli robisz sobie wszystko sam(ew. z znajomym mechanikiem) to wiesz co w samochodzie gra i piszczy...a więc w jakim samochód bedzie stanie zależy tylko od twojej opiekuńczosci i czasu..jeżeli będziesz miał jakieś poje*** patenty to nigdy samochód nie bedzie jeździł git..peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu
Przemekslaw pisze:Najcześciej sie psuje to co spier**** przy wymianie/naprawie...jeżeli robisz sobie wszystko sam(ew. z znajomym mechanikiem) to wiesz co w samochodzie gra i piszczy...a więc w jakim samochód bedzie stanie zależy tylko od twojej opiekuńczosci i czasu..jeżeli będziesz miał jakieś poje*** patenty to nigdy samochód nie bedzie jeździł git..peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu![]()
![]()
Mih pisze:dusze i urok to ma gazik a nie uazkpeugeot pisze:zawsze uazem dojeżdzam do domu, a psuje się to co jest zaniedbane
ja też miałem dwie lewe ręce do auta - ale się już wyrobiłem
a najciekawsze jest to że za pomoca kawałka drutu naprawisz wszystko co chcesz
pozatym uaz ma duszę - i swój wielki urok
Ot to...wiele sie nauczyłem przy tym samochodzie..jednak przygody z nim nie kończe..więc wiele jeszcze przede mną...pakjusz_pl pisze:Przemekslaw pisze:Najcześciej sie psuje to co spier**** przy wymianie/naprawie...jeżeli robisz sobie wszystko sam(ew. z znajomym mechanikiem) to wiesz co w samochodzie gra i piszczy...a więc w jakim samochód bedzie stanie zależy tylko od twojej opiekuńczosci i czasu..jeżeli będziesz miał jakieś poje*** patenty to nigdy samochód nie bedzie jeździł git..peterchenek pisze:co najczęściej sie pusje!!ponoc jak jest zrobiony ok to jest niezawodny i zawsze dojade do domu![]()
![]()
100% racji dla Ciebie!!! Jak sam samochod naprawiasz to wiesz co masz i wiesz jak asz zrobione!!! a co jakis okoliczny mechanik robi z twoim uazikiem nigdy nie wiadomo (jakies doj**** czesci uzywane itp.) Dlatego jak masz czas i ochote to zawsze najlepiej syfa naprawiac samemu....przy okazji moza sie duzo nauczyc![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości