Szukam poprzedniego właściciela Uaza

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
motokogut

Post autor: motokogut » wt gru 13, 2005 12:02 am

niedługo to wszyskie jelonki na złom pujdą bo zieloni coraz bardziej sie czepiają pierdół a sprzęt sie sypie. egzemlaż który mam jest jeszcze w użytku ponieaż ma nowiutki silnik, kontener, i 3 oś na poduchach. a poza tym jest szybki-i to trzyma go jeszcze przy życiu ale za 2-3 lata to silnik do uazika wsadze :wink: (jak mi sie naprawde będzie nudzić i przesadze z browarami :D ) a reszta pujdzie na żylety.
no risk, no fun !! :)
uaz 300D

Awatar użytkownika
Bartmann
Kontaktowanie:

Post autor: Bartmann » wt gru 13, 2005 12:10 am

[cenzura] nigdy w zyciu żadnego "zielonego" nie spotkałem. Ale przez takie teksty na forum....... jak już jednego spotkam to mu jebne w zęby:):)
iiii........
z kolana poprawie:):)
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!

Awatar użytkownika
motokogut

Post autor: motokogut » wt gru 13, 2005 10:02 am

Bartmann pisze:[cenzura] nigdy w zyciu żadnego "zielonego" nie spotkałem. Ale przez takie teksty na forum....... jak już jednego spotkam to mu jebne w zęby:):)
iiii........
z kolana poprawie:):)
może po takich trasach jezdzisz, pod wrocławiem to co kawałek stoją, ale prywaciaży raczej nie łapią bo samochody w zarobku nie chodzą. ale jak znajomego złapali to koleś na płaskim wuzeczku przejechało pod spodem od samego tyłu po sam przód. ale liazik w miare nie ciek i git. ale jak coś znajdą to przeje... 100razy milej sie z niebieskimi gada.
no risk, no fun !! :)
uaz 300D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”