http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77060384
Ja kupilem to!!
...i to byl interes mojego zycia

fotki na allegro wskazywaly ze jest to trup straszliwy, ale pojechalem, zobaczylem i okazalo sie, ze z budy to tylko sam dol progow pordzewialy... reszta zdrowa, bardzo malo wgniecen, zakonserwowana, nowa instalacje elektryczna (wlasciciel to elektryk samochodowy) rama ladna, tylko z tylu troche postrzepiona- widocznie cos sie wyrwalo (kolo zderzakow). Bez papierow - na czym mi zalezalo

- jak zrobie lepsze fotki niz te na aukcji to wrzuce linka.
I teraz mam zagwostke... bo mam juz mechanike w 90 procentach gotowa, na wyremontowanej ramie, resorach itd.. Moja stara buda to straszliwy smietnik... gdzie sie nie dotknalem to trzeba bylo ciac i krzesac iskry

, ale za to jest juz rozebrana, oskrobana z farby, powycinalem wiekszosc pordzewialej blachy, wspawalem profile, podcialem progi, nadkola (na oponki 33'). I teraz mam kilka opcji:
1) zalozyc ta "nowa" (ale to znowu rozbieranie, czyszczenie, skrobanie, zmiana pedalow na podwieszane i masa innych) - niewiem czy nie wolabym tego zlecic blacharzowi (jak ktos ma namiary na blacharza w warszawie lub okolicach niech da znac)- poza tym wiem ze to nie gaz, ale szkoda mi tak ciac ladnej budy, zeby ja zajezdzic w terenie...
2) zrobić ta moja stara budę do konca (albo poprostu zostawic sam przod, a na tyl jakies rusztowanie z profili wyspawac, oblozyc aluminium i smigac)
3) mam jeszcze jedna bude (zmote maxymalna, ale siedzial tam kiedys mb 5600cm, automat i tez bardzo duzo roboty by wymagalo, aby jako tako wrocic do "oryginalu").
4) sprzedac wszystko i kupic suke albo starego patrola (ale tu zacznie sie zabawa od poczatku

5) sprzedac wszystko i kupic bilet miesieczny... zero stresu, duzo kasy w kieszeni...
Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat
Lukasz