fele????
Moderator: Student
Ja wczoraj zanabyłem 4 sztuki uazowskie profesjonalnie poszerzone na 10 cali o odwrócone za 100 (za 4) bo się kolesiowi strasznie spieszyło... jedyny problem jest taki, że ich jeszcze nie widziałem
kolega mi je oglądną i podobno są git poza farbą, jak zrobię zdjęcia to wstawię...

uazopatroloroburofordostar do błota
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania
- pakjusz_pl
Ja mam takie jak na tym małym zdjeciu.od Suzy jakiejś,tylko ze oponki małe bo 195.I tak sie zastanawiam co by tu na nie gumy wrzucic,zeby było duże i ładnie pancernik wygladał
Ma ktoś takie przy swoim,bo mankamentem jest to że są szerokie na 5,5" i niewiem jaka najwieksza guma wejdzie 

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
...no co jest nie zadowala cię odpowiedż......a nie ciśnij janka że wiesz.Bo ja tu o szerokosci a Ty mi z rozmiarem...ehh...

Fazi pojęcia chyba nie masz.Kupiłem te kola z oponami 195 i wyglądają oki,tylko jak wiadomo do uaza nie bardzo
.W ciężkim terenie jeździł nie bede więc niemam sie co martwić o felgi.faktycznie zapytam u chłopaków z Suzy.Wielkie dzięki ojcowie!

- Bogdan 4x4
-
szeroka fela w teren to szit
teraz mam założone 6x16 oryginał nówka uaz patriot, cena 400 zet za 4 szt
, z oponami 265/75R6 nibysimex- prawie 32"
- jakby te fele były 5,5" - były by jeszcze lepsze. Miałem BFG MT 235/85R16 na oryginalnych felach aro 4,5" - opona pracowała bieżnikiem, a nie bokiem opony.
Szeroka opona na przeroniętej feldze, dobra pod remizę, albo inne tesco

teraz mam założone 6x16 oryginał nówka uaz patriot, cena 400 zet za 4 szt

Szeroka opona na przeroniętej feldze, dobra pod remizę, albo inne tesco

czaykowski pisze:wiem jak wyglądaja 33 ale dziękuje za zdjęcie![]()
![]()
nic o 33 nie wspomnialem, ale skoro nie wiesz co można na taka felge założyć to po co ta rozmowa![]()
masz 10 fele-twój wybór-ja bym wolał węższą.
Bo zledceniodawca Faziego będzie tymi oponami ugniatał siano na kiszonkę i dlatego takie szerokie.Ja tez jestem za wąskimi felami.i masz racje,po co sie chłop wpierdziela jak pojęcia niema o co chodzi.Chciał zabłysnać że ma takie wieeeelkie opony,a jak wszystkim wiadomo to nie jego Uaz.Po co chłopak magikuje????

- pakjusz_pl
NuVo pisze:czaykowski pisze:wiem jak wyglądaja 33 ale dziękuje za zdjęcie![]()
![]()
nic o 33 nie wspomnialem, ale skoro nie wiesz co można na taka felge założyć to po co ta rozmowa![]()
masz 10 fele-twój wybór-ja bym wolał węższą.
Bo zledceniodawca Faziego będzie tymi oponami ugniatał siano na kiszonkę i dlatego takie szerokie.Ja tez jestem za wąskimi felami.i masz racje,po co sie chłop wpierdziela jak pojęcia niema o co chodzi.Chciał zabłysnać że ma takie wieeeelkie opony,a jak wszystkim wiadomo to nie jego Uaz.Po co chłopak magikuje????
madre slowa

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem