Gdzie moge dostac????

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » śr sty 18, 2006 11:05 pm

wupasek pisze:taaa. sezon prac przy Uazie u Wladka obejmuje okres pozny maj - wczesny wrzesien... z przerwa na wakacje [czerwiec -sierpien] :wink:

A Ty Wupasku, jakiś niewypoczęty jesteś? Wróciłbyś wreszcie z tych Karaibów... :wink:
A autko - na pohybel Wam wszystkim - i tak skończę i pokażę !! :evil:

:)21
Władek - Kraków

Awatar użytkownika
Majkello

Re: Gdzie moge dostac????

Post autor: Majkello » czw sty 19, 2006 1:11 am

pakjusz_pl pisze: Gdzie moge dostac????
...na Szmulkach... po twarzy...

Uwielbiam tak sformułowane tematy watków - dzięki temu bardzo wygodnie wyszukuje się informacje na forum...
Michał "Majkello"
UAZ -expect the unexpected....

krezus
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Gdzie moge dostac????

Post autor: krezus » czw lut 09, 2006 10:15 pm

pakjusz_pl pisze:Zastanawiam sie czy nie warto by bylo kupic plastikowa nadstawke (sztywny dach) na zime???? co sadzicie??? a i wlasnie gdzie moge kupic cos takiego oraz ile ta przyjemnosc kosztuje :roll: ??
witam ja w swoim mam wyspawaną klatkę z tyłu rury lecą zaraz za nadstawkami drzwi.Na tylnych fotelach trochę ciasno(jak w 126p)ale itak na wypady nie jeżdżę jak autobusem tylko przeważnie 1-2 osoby,latem natomiast dach będę odkrywał. Na tą klatkę mam naciągniętą plandekę. Narazie troche prowizorka ale chcę wkrótce zrobić to profesjonalnie.Nad przednimi fotelami założyć daszek z blachy ryflowanej oczywiście aluminiowej (odkręcany). Reszta będzie zakrywana pożądną plandeką.ogólnie chcę uzyskać wizualnie pikapa (dużo ładniej moim zdaniem tak wygląda.Wysłałbym fotkę ale muszę się wczytać jak to zrobić.napewno wyślę jeszcze nie jedną
uaz 74r. ,nissan terrano 3,0 v6 94r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”