Moderator: Student
jak się pojawią następnym razem ....nie rozmawiaj o uazie....Rzym pisze:dzieki wszystkim, jeden kolega z forum mi kontaktowal prywatny i jeszcze targujemy, rozumiem ze w sklep sie nie robi business, bede uwazac na zle niespodzianki. aha, son duzo ukrainki w rzymie ale nigdy nie lubiom sluchac jak mowie o Uaz, uciekaja
Bo one to mają na codzieńRzym pisze:dzieki wszystkim, jeden kolega z forum mi kontaktowal prywatny i jeszcze targujemy, rozumiem ze w sklep sie nie robi business, bede uwazac na zle niespodzianki. aha, son duzo ukrainki w rzymie ale nigdy nie lubiom sluchac jak mowie o Uaz, uciekaja
Może jeszcze ulicę byś podał,ja raz w miesiącu jestem w Krakowie jadąc przez Nową Hutę to bym chę tnie zaglądnął do gościaub40 pisze:Sklep z czesciami do Uaza w Krakowie znajduje sie na os. Szklane Domy. To jest w dzielnicy Nowa Huta. Drogie sa to fakt ale jakos na bebechach do mostu tam kupionych krece juz 50 ty tysiac i jest ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość