Bo Fazi oglądał wcześniejszą wersję animowaną na podstawie, której nakręcono film pełnometrażowy .Albert_N pisze:<<...film oglądałem już oho ho ho......a może jeszcze dawniej >>
a to ciekawe... film wyprodukowano w 2005 roku...
jasnowidz jaki ?

Moderator: Student
.......pytanie było proste......skąd nazwa........i po co kasztanićKUbutek pisze:Fazi bo teraz powinna być twoja ripostafaziuaz pisze:.....dalej nima odpowiedzi.......Albert_N pisze:<<...film oglądałem już oho ho ho......a może jeszcze dawniej >>
a to ciekawe... film wyprodukowano w 2005 roku...
jasnowidz jaki ?
jak będziesz o nie dbał to długo. w głazie mamy 33x10,5x15 na uazowołdze i wytrzymują katowanie w terenie. ale patrolowskie o niebo lepsze no i heble tarczoweMały Staś pisze:Zeby nie zakładać nowego tematu, podepne sie tutaj z pytaniem:
Jak długo afgany wytrzymają opony 33/12,5 r15 na 8-10 calowej feldze w uazie z silnikiem wołgi. Nie będzie użytkowany w rajdach(bo to U452 ) ale lekko też nie będzie. Prosze o szczere odpowiedzi bo jak mają sie sypać ze względu na rozmiar opony to będe szukał patrolowych.
Ja wlasnie koncze skladac takie cos... uaz. afgany, opony 33x12,5 R15, silnik uazo-wolga, okolo 100-110 km. Mam nadzieje, ze kasowanie luzow, czesta zmiana oleju pomoże w przedłuzeniu zywota tychze mostow...Mały Staś pisze:Zeby nie zakładać nowego tematu, podepne sie tutaj z pytaniem:
Jak długo afgany wytrzymają opony 33/12,5 r15 na 8-10 calowej feldze w uazie z silnikiem wołgi. Nie będzie użytkowany w rajdach(bo to U452 ) ale lekko też nie będzie. Prosze o szczere odpowiedzi bo jak mają sie sypać ze względu na rozmiar opony to będe szukał patrolowych.
dla mnie żaden problem. sam mam drugi komplet , który przerobie na tarczówki no chyba że go wcześniej sprzedam. chodzi mi jedynie o porównanie cenowe bo różnica jest niewielka.Mag69 pisze:a jaki problem zrobić tarczówki w afganachszarlotka pisze:..... ale patrolowskie o niebo lepsze no i heble tarczowe![]()
![]()
popatrz na fotki z Ładogi , ilu tam jezdzi na afganach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość