Mój Uaz(Evo II :) ) - fotki
Moderator: Student
z tyłu przypomina aro
z boku LRa
z przodu już bardziej Uaza..
z Maybacha ma: drzwiczki z szybkami odsuwanymi, drewienko na podłodze, łóżka dla oficjeli czy kierownicę wyprofilowaną pod dłonie..
a tak na serio to każdemu autko jakie sobie wymarzy i sam wykształtuje.. widać prace włożone w blache
i nie jest to zrobione na odwal się..
jeśli zaczniesz jeździć w terenie bardziej wymagającym to zaraz zweryfikujesz hak holowniczy, ten stopień przy zderzaku, grill z pewnością.. (btw. jest niezgodny z przepisami
), pedały w podłodze będą Ci się dawać we znaki.. a ta motanina to się nigdy nie skończy
aha.. i uważaj na to linoleum.. niestety z doświadczenia wiem że pod takimi wynalazkami woda (a co za tym idzie rdza) mają idealne środowisko..
pomyślałbym nad czymś innym..
podoba mi sie natomiast fakt że mogłeś założyć bagażnik dachowy.. fajna rzecz
z boku LRa
z przodu już bardziej Uaza..
z Maybacha ma: drzwiczki z szybkami odsuwanymi, drewienko na podłodze, łóżka dla oficjeli czy kierownicę wyprofilowaną pod dłonie..
a tak na serio to każdemu autko jakie sobie wymarzy i sam wykształtuje.. widać prace włożone w blache

podoba mi sie natomiast fakt że mogłeś założyć bagażnik dachowy.. fajna rzecz

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
fura wpożo!
fajna podstawa do wyprawówki - trzeba by tylko diesla wsadzić a miejsce które zajmuje butla przeznaczyć na szafe.
duze powierzchnie blach proponował bym "zamaskować" robiąć pod bocznymi oknami mocowanie na szpadel i kilof a na tył koło + drabinka na bagażnik i bedzie sie prezentował jak trzeba.
jednym słowem:
fajna podstawa do wyprawówki - trzeba by tylko diesla wsadzić a miejsce które zajmuje butla przeznaczyć na szafe.
duze powierzchnie blach proponował bym "zamaskować" robiąć pod bocznymi oknami mocowanie na szpadel i kilof a na tył koło + drabinka na bagażnik i bedzie sie prezentował jak trzeba.
jednym słowem:

co się z wami dzieje

buuuuuuuu, nędza. Aleś syfa wyrzeźbił. buuu
Te okienka wieśniackie.
Blacha będzie grała, takie duże powierzchnie pozostawiane. A jak zamierzasz w terenie tym jeździć? Z taką budą pod mostem się nie zmieścisz.
A po za tym to jest nie bezpieczne i na pewno ci badań nie przejdzie.
syfm nędza. kiła i rzerzączka... podłoga z nędznego gumoleum, śliska będzie. Przednie okienka stylizowane na LRa. Stary, to jak tuningować malucha.
nie masz czym się chwalić

Te okienka wieśniackie.
Blacha będzie grała, takie duże powierzchnie pozostawiane. A jak zamierzasz w terenie tym jeździć? Z taką budą pod mostem się nie zmieścisz.

"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
opaopa pisze:co się z wami dzieje![]()
Te okienka wieśniackie.
syfm nędza. kiła i rzerzączka... podłoga z nędznego gumoleum, śliska będzie. Przednie okienka stylizowane na LRa. Stary, to jak tuningować malucha.

Zupełnie szczerze...też mi się nie podoba zbytnio. Tak jak juz pisałem zdenia Syrenka Bosto + karetka pogotowia a'la lata 60te.opaopa pisze:taaaaa, ale przeprawkówka rewelacujna.
Z przodu trzepak do wietrzenia skarpetek i można na nim trzepać to gumoleum
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Przemekslaw pisze:Jak już napisałem...wam sie nie musi podobać![]()
Spoko...

....nooooooo cieszę się że nareszcie zaczynają się pokazywać "fury"he he he he......od czego by tu zacząć.........Przemekslaw pisze:Jak już napisałem...wam sie nie musi podobać![]()

1.gumoleum......buaaahhhaaaaa,nie wytrzymam

2buda......tragedia,tu trzeba w jakiś stoperach na uszach jeżdzić,musi to wszystko pięknie się tarabanić

3 tooooooo jest gril....?
4 na jednym ze zdjątek pierwsza wtopa....(na równym ?)

5 z czego te plaskacze?

no dobra ,teraz poważnie..........włożyłeś w to auto widzę masę pracy,pewne rzeczy nie podobają mi się (i nie muszą jak napisałeś),najważniejsze żebyś ty, był zadowolony ze swojej pracy,loża szyderców i tak potraktowała cię bardzo delikatnie,ja powiem że ogólnie auto robi wrażenie zadbanego i fajnie będzie nim wyskoczyć na jakąś wycieczkę.......(nie wszystkie uazy są budowane do extremu

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie...wiem że są rzeczy które mógłbym wykończyc lepiej...ale wiecie...wszystko przede mną...i nie mówice że po remoncie nic nie dorabialiście albo coś- bo nie uwierze... a opony... cóż jeżeli mówisz że to plaskacze to nie wiem czym dla ciebie jest mt'ekfaziuaz pisze:....nooooooo cieszę się że nareszcie zaczynają się pokazywać "fury"he he he he......od czego by tu zacząć.........Przemekslaw pisze:Jak już napisałem...wam sie nie musi podobać![]()
![]()
1.gumoleum......buaaahhhaaaaa,nie wytrzymam![]()
2buda......tragedia,tu trzeba w jakiś stoperach na uszach jeżdzić,musi to wszystko pięknie się tarabanić![]()
3 tooooooo jest gril....?
4 na jednym ze zdjątek pierwsza wtopa....(na równym ?)![]()
5 z czego te plaskacze?![]()
no dobra ,teraz poważnie..........włożyłeś w to auto widzę masę pracy,pewne rzeczy nie podobają mi się (i nie muszą jak napisałeś),najważniejsze żebyś ty, był zadowolony ze swojej pracy,loża szyderców i tak potraktowała cię bardzo delikatnie,ja powiem że ogólnie auto robi wrażenie zadbanego i fajnie będzie nim wyskoczyć na jakąś wycieczkę.......(nie wszystkie uazy są budowane do extremu),pozdrawiam
![]()

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Chłopie...tylko ostroznie to linoleum ściagaj bo ci garki i chochle z wieszków pospadają 

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Ciekawy pomysł...UAZ jako kuchnia polowa:):) Ale oczywiscie chetnie bym skorzystał:):)
To nie jest takie śmieszne , chłopaki z Łódź 4x4 kuchnie polową worzą .Przemekslaw pisze:Jeszcze bedziesz chciał kiedyś na wyprawie sobie rosół na kuchence(która bedzie zamiast butli z gazem) ugotować![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.lodz4x4.pl/spotkanie/gal.php?ind=5