Zapodaj fotyvandall1 pisze:Jak znajdę foty,to wrzucę.

Moderator: Student
Wyrzuć przedni most jak chcesz osobówke robić na czarnepierzynka2 pisze:Mam ciekawy pomysł. Chcialem zrobic cos nowego. wszyscy przerabiaja osobowki na terenowki. Ja chcialem z terenowki zrobic osobowke wsumie dla takzwanego szpanu, zabawy, i nauki.
Czy mozna przelozyc w Uazie mosty tak aby byly zamocowane od gory resorow piorowych??? orginalnie za od dolu. Zastanawia mnie tylko czy da sie tak zrobic z przednim mostem bo z tylnim niebedize problemu.
Jedyna wada jaka znam to to ze niebedize amortyzacji.
Nie mów póki nie zobaczysz:) Ale wg. mnie to chyba najlepsze fury do hotrodów to albo Gaz 63 albo Ził 157czapla_offroad pisze:Z uaza to nie będzie łądnie wyglądać, to musi być cos ala gaz
Nam nie brakuje ani odwagi ani oryginalności. Tylko może nie zauważyłeś, że jest to forum off-road, a nie modelarskie.pierzynka2 pisze:Dzieki tym ktorzy mine poparli
a do tych ktorzy maja nienajleprza opinie o moim pomysle moge powieidzec tylko tyle ze brakuje wam oryginalnosci
podwyzszanie to standard w terenowkach ale obnizanie to nowosc
Może dodam jeszcze dwie rzeczy żebyś nie poczuł się bardzo urażony.pierzynka2 pisze:Niemam zamiaru pozbawiac mojego uaza napedu 4x4 bo to mi kompletnie niepasuje to ma byc obnizona terenowa do jazdy szosowej-szutrowej. Niestac mnie zeby brac udzil w roznego typu rajdach i zlotach gdyz sa organizowane zbyt daleko od Koszalina w ktorym mieszkam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości