UAZ w rękach inteligenta

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » wt kwie 18, 2006 9:13 pm

Kasprol pisze:ale sie czepiacie ja widziałem :lol: :lol: :lol:

No !! Wystarczy ?? ?? ??

:wink:
Władek - Kraków

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » wt kwie 18, 2006 9:14 pm

Władek pisze:
Kasprol pisze:ale sie czepiacie ja widziałem :lol: :lol: :lol:

No !! Wystarczy ?? ?? ??

Mało :)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Kasprol

Post autor: Kasprol » śr kwie 19, 2006 6:18 am

no to ja wam to wszystko opisze 8) 8) bo fotek bez zgody właciciela nie moge wstawic :lol: :lol:
Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » śr kwie 19, 2006 5:55 pm

Kasprol pisze:no to ja wam to wszystko opisze

Chopy! Proszę wygodnie usiąść, kawa do łapy albo browar, zanosi się na dłuższe posiady !!

Władek - Kraków

Awatar użytkownika
Andreos

Kontaktowanie:

Post autor: Andreos » śr kwie 19, 2006 6:55 pm

kawa zaparzona .... :wink:
"Szanuj zieleń i ty możesz zostać ...partyzantem"

Awatar użytkownika
gosc

Post autor: gosc » śr kwie 19, 2006 7:35 pm

Władek pisze:
Kasprol pisze:no to ja wam to wszystko opisze

Chopy! Proszę wygodnie usiąść, kawa do łapy albo browar, zanosi się na dłuższe posiady !!

wziolem dwa dni wolnego :wink:
Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..

Awatar użytkownika
kuki469

Post autor: kuki469 » śr kwie 19, 2006 11:21 pm

systemy nawigacji satelitarnej, Gps, car audio, elektryczne fotele i monitory w zagłówkach możesz pominąć :D to detale
Opisz te ciekawsze bajery :)21

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » czw kwie 20, 2006 5:56 am

Władek po prostu zaciągnął do autoblacharza miga 29 i kazał z niego wyklepać uaza. :o

Awatar użytkownika
Albert_N

Post autor: Albert_N » czw kwie 20, 2006 7:21 am

i slynne webasto zalozyc ;)
narod pragnie fotek !!
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9

ladzk

http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=27427&sid=f

Post autor: ladzk » czw kwie 20, 2006 11:25 pm

To narazie jest próba - bo niejasne jest dla mnie dzaiłanie tej strony. Zobaczę czy trafi tam gdzie trzeba - jesli pytanie brzmi czy UAZ i humanista to ja pytam czy UAZ i TUMANISTA???
Czemu wyznacznikiem humanisty ma byc ignorancja w zakresie nauk ciut bardzij scislych (tabliczka mnożenia do stu, wiedza w którą stronę się kran odkręca...

Osobiście studiowałem na jednym roku z byłym redaktorem Gazety Wyborczej Wojciechem Maazowieckim - najbardzej zjadliwie komentujacym wizytę w Stanach Zjednoczonych ówczesnego premiera Tadeusza Mazowieckiego (zbieżność nazwisk nieprzypadkowa - Wojtek był, jest i będzie synem Tadeusza Mazowieckiego). Dla uscislenia - nie studiowalem z nim na Wydziale Historii UW który ukończył a na Wydziale Elektroniki PW na którym zaczynał...

Dalej - głownym recenzentem pomysłow Leibnitza w zakresie rachunku calkowego był nie kto inny jak Wolfgang Goethe - ten od "Cierpień młodego Woerthnera" i innych Faustów...i

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » czw kwie 20, 2006 11:59 pm

:o :o
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pt kwie 21, 2006 1:36 am

vandall1 pisze::o :o
teoria względności inaczej

wieprzowina

Re: http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=27427&s

Post autor: wieprzowina » pt kwie 21, 2006 5:45 am

ladzk pisze:To narazie jest próba - bo niejasne jest dla mnie dzaiłanie tej strony. Zobaczę czy trafi tam gdzie trzeba - jesli pytanie brzmi czy UAZ i humanista to ja pytam czy UAZ i TUMANISTA???
Czemu wyznacznikiem humanisty ma byc ignorancja w zakresie nauk ciut bardzij scislych (tabliczka mnożenia do stu, wiedza w którą stronę się kran odkręca...

Osobiście studiowałem na jednym roku z byłym redaktorem Gazety Wyborczej Wojciechem Maazowieckim - najbardzej zjadliwie komentujacym wizytę w Stanach Zjednoczonych ówczesnego premiera Tadeusza Mazowieckiego (zbieżność nazwisk nieprzypadkowa - Wojtek był, jest i będzie synem Tadeusza Mazowieckiego). Dla uscislenia - nie studiowalem z nim na Wydziale Historii UW który ukończył a na Wydziale Elektroniki PW na którym zaczynał...

Dalej - głownym recenzentem pomysłow Leibnitza w zakresie rachunku calkowego był nie kto inny jak Wolfgang Goethe - ten od "Cierpień młodego Woerthnera" i innych Faustów...i
Temat szczerze mówiąc, też mnie trochę irytował. Niestety wynika on do ciągotek owych "humanistów" do delektowania się swą techniczną ignorancją – podkreślając tym swe niepragmatyczne podejście do świata i gardząc "technicznymi", przypisując im jedynie umiejętność czytania rysunków technicznych oraz instrukcji obsługi.
Zmysł techniczny nie jest zależny od wybranego i nabytego wykształcenia.
Mój szwagier, absolwent wydziału elektrycznego PK, autentycznie nie jest w stanie wymienić żarówki (no taką wykręcaną to jeszcze w ostateczności, za halogenową nawet się nie tknie), ja skończywszy filozofię na UJ - spawam, rozkładam i składam mosty, skrzynie biegów, byłem w stanie zrobić na trasie niewielki remont silnika po zerwaniu paska rozrządu, uwielbiam elektronikę…

Awatar użytkownika
Mag69

Post autor: Mag69 » pt kwie 21, 2006 7:59 am

Ja pi....ole (Szary który raz ?? )

:)20
LJ 70

Niva'94

Post autor: Niva'94 » pt kwie 21, 2006 9:03 am

Pożyczyłem bratu (kończył Politechnikę Lubelską) na święta samochód. Powiedziałem mu żeby dolał płynu do spryskiwaczy, bo jest już na ukończeniu. Po jego powrocie zerknąłem pod maskę. W zbiorniku spryskiwacza prawie pusto, a w naczynku wzbiorczym pełno pod korek. No i ten zapach zielonym jabłuszkem ... Ręce opadają.

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » pt kwie 21, 2006 9:13 am

ciesz się że nie wlał do silnika :)

Awatar użytkownika
zu-tec

Post autor: zu-tec » pt kwie 21, 2006 10:28 am

wieprzowina pisze:(....)Temat szczerze mówiąc, też mnie trochę irytował.(....) ja skończywszy filozofię na UJ - spawam, rozkładam i składam mosty, skrzynie biegów, byłem w stanie zrobić na trasie niewielki remont silnika po zerwaniu paska rozrządu, uwielbiam elektronikę…
Nie ma się co irytować - po prostu minąłeś się z powołaniem. Każdemu się może zdarzyć! :)21 :D
JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów :)

Awatar użytkownika
alfik

Post autor: alfik » pt kwie 21, 2006 11:01 am

wieprzowina pisze:ja skończywszy filozofię na UJ - spawam, rozkładam i składam mosty, skrzynie biegów, byłem w stanie zrobić na trasie niewielki remont silnika po zerwaniu paska rozrządu, uwielbiam elektronikę…
No dobra, przyznam się - jestem inżynierem, ale mam nadzieję nie "półinteligentem" - rozumiem budowę samochodów, zwykle poprawnie diagnozuję, ale w domu, to sobie mogę najwyżej rower porozkręcać - warunkow nie ma - stąd myśl o eksploatacji opertej na mechaniku i jakiejś niezawodności
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”