Uaz z napedem odrzutowym ???
Moderator: Student
Kolega Pierzynka juz od pierwszych chwil stał sie moim idolem
Pierwsze kroki o ile pamietam to było zdalne sterownie i opony dociete kątówką
Mój idol urodził sie o jakieś 100 lat (jak nie więcej) za późno....Jest zapewne kojelnym J. Verne ale złosliwy los wrzucił go na zadupie Świata z UAZem w garażu

Pierwsze kroki o ile pamietam to było zdalne sterownie i opony dociete kątówką

Mój idol urodził sie o jakieś 100 lat (jak nie więcej) za późno....Jest zapewne kojelnym J. Verne ale złosliwy los wrzucił go na zadupie Świata z UAZem w garażu

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
- pierzynka2
-
o p[rzepraszam
moj uaz chodzi jak mazenie i nic mu niedolega
a opony docinalem frezarka a nie katowka tak dla poprawienia jednej z wypowiedzi
a jesli chodzi o zagielek to jet dopiero przezytek
jak kiedys wiozlem jacht nad wode to oszczedzalem na bezynie i postawilem go w uazie z nie na lodce ;];];];];
fajnie sie jezdzilo mozna nawet pod wiatra wiecie
????
moj uaz chodzi jak mazenie i nic mu niedolega
a opony docinalem frezarka a nie katowka tak dla poprawienia jednej z wypowiedzi
a jesli chodzi o zagielek to jet dopiero przezytek
jak kiedys wiozlem jacht nad wode to oszczedzalem na bezynie i postawilem go w uazie z nie na lodce ;];];];];
fajnie sie jezdzilo mozna nawet pod wiatra wiecie

Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda natomiast zajmują mi trochę więcej czasu...
gg: 6832958
......no i ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................gdzie ci maruderzyratorzy

- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
Bartmann pisze:Kolega Pierzynka juz od pierwszych chwil stał sie moim idolem![]()
Pierwsze kroki o ile pamietam to było zdalne sterownie i opony dociete kątówką![]()
![]()
Mój idol urodził sie o jakieś 100 lat (jak nie więcej) za późno....Jest zapewne kojelnym J. Verne ale złosliwy los wrzucił go na zadupie Świata z UAZem w garażu![]()
![]()

- pierzynka2
-
kiedys myslalem zeby zeby wstawic w uazie dwie turbinki na tylne zdezaki zaspawac drzwi itd i plywac takim czyms ale niemam narazie funduszy na taka przerobke aczkolwiek silnik od motorowki mozna spokojnie zaczepic na zdezaku ;];];]
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda natomiast zajmują mi trochę więcej czasu...
Mówisz ze przchodzi przez stację diagnostyczna z fabrycznymi hamulcami?klucz13 pisze:Moj przechodzi z normalnymi i to zawszeMichał...G pisze:No spadochrony to oczywista sprawa najlepiej aby były w miejscu normalnych hamulców coby uaz przeszedł przegląd
A nikt ci nie powiedział, ze tam się trzeba na chwilę zatrzymac??

Michał "Majkello"
UAZ -expect the unexpected....
UAZ -expect the unexpected....
- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
Chłopaki uczynne to stempel w biegu stawiająMajkello pisze:Mówisz ze przchodzi przez stację diagnostyczna z fabrycznymi hamulcami?klucz13 pisze:Moj przechodzi z normalnymi i to zawszeMichał...G pisze:No spadochrony to oczywista sprawa najlepiej aby były w miejscu normalnych hamulców coby uaz przeszedł przegląd
A nikt ci nie powiedział, ze tam się trzeba na chwilę zatrzymac??

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- pierzynka2
-
http://img116.imageshack.us/my.php?imag ... 0782eb.jpg
macie moja fota
macie moja fota
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
chyba nikt sie nie zlitujehomikk pisze:przepraszam, czy ktoś to w końcu wytnie?

Ostatnio zmieniony wt maja 23, 2006 6:42 pm przez Przemekslaw, łącznie zmieniany 1 raz.