To nie lepiej dołożyć jeszcze trochę i kupić pożądne 33" lub 35".motokogut pisze:o to dokłądnie mi chodziłodzieki wielkie
Opony
Moderator: Student
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Stomilowskie maja nieco inny bieżnik niż Ya245, nie mam okazji teraz sprawdzić ale chyba boczna kostka jest gęściejsza = gorsza w błotku, itp...Olek1605 pisze:
zadam jeszcze jedno pytanie gdzie w warszawie można kupić opony stomilowskie z bieżnikiem jak oryginalne uazowe(jaka cena) albo oryginalne gdzie w wawie(cena at lub mt)
same starocie
- Grzegorz G.
Do takiej też są niepotrzebne. W porównaniu z 245 ruskimi są straszne (głośne jak diabli, ogromne opory toczenia, auto źle się prowadzi, zapadają się we wszystkim a o piachu to wogóle lepiej nie wspominać).jac.uaz pisze: Do jazdy tylko po lesie albo na ryby jak ktoś lubi wystarczą z powodzeniem.
Trochę lepsze w lepkim błocie (choć chętniej idą w głąb niż do przodu), na nieubitym śniegu i na twardych, ale śliskich podjazdach - np. trawiastych.
Ja jeździłem 2 lata i teraz już wolę od nich ja-245, ale ruskie - nie nasze, no i nie łyse i nie stare jak świat - bo wtedy są bardzo sztywne i nie robią zupełnie.
Teraz są jednak inne-nowsze ruskie oponki w podobnych cenach, a chyba sporo ciekawsze.

Grzechu_z_UAZ
mam 33" BF A/T, 0.8mm ale nie ciągną tak ja należy, jodła to jodła, mam kilka traktórów i wiem co potrafiąjac.uaz pisze:To nie lepiej dołożyć jeszcze trochę i kupić pożądne 33" lub 35".motokogut pisze:o to dokłądnie mi chodziłodzieki wielkie

no risk, no fun
uaz 300D

uaz 300D