Opony

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
jac.uaz
Kontaktowanie:

Post autor: jac.uaz » pn lip 03, 2006 7:12 pm

motokogut pisze:
o to dokłądnie mi chodziło :)2 dzieki wielkie
To nie lepiej dołożyć jeszcze trochę i kupić pożądne 33" lub 35".
GRUPA OFFROAD
UAZ 469 B

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Post autor: Przemekslaw » pn lip 03, 2006 7:17 pm

zapytaj uzytkownika @Slawqu On chyba próbował coś robić w tym kierunku... :roll:
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

Awatar użytkownika
Miras M

Post autor: Miras M » czw lip 06, 2006 10:03 am

Olek1605 pisze:
zadam jeszcze jedno pytanie gdzie w warszawie można kupić opony stomilowskie z bieżnikiem jak oryginalne uazowe(jaka cena) albo oryginalne gdzie w wawie(cena at lub mt) ??
Stomilowskie maja nieco inny bieżnik niż Ya245, nie mam okazji teraz sprawdzić ale chyba boczna kostka jest gęściejsza = gorsza w błotku, itp...
same starocie

Awatar użytkownika
Grzegorz G.

Post autor: Grzegorz G. » czw lip 06, 2006 11:57 am

jac.uaz pisze: Do jazdy tylko po lesie albo na ryby jak ktoś lubi wystarczą z powodzeniem.
Do takiej też są niepotrzebne. W porównaniu z 245 ruskimi są straszne (głośne jak diabli, ogromne opory toczenia, auto źle się prowadzi, zapadają się we wszystkim a o piachu to wogóle lepiej nie wspominać).
Trochę lepsze w lepkim błocie (choć chętniej idą w głąb niż do przodu), na nieubitym śniegu i na twardych, ale śliskich podjazdach - np. trawiastych.

Ja jeździłem 2 lata i teraz już wolę od nich ja-245, ale ruskie - nie nasze, no i nie łyse i nie stare jak świat - bo wtedy są bardzo sztywne i nie robią zupełnie.

Teraz są jednak inne-nowsze ruskie oponki w podobnych cenach, a chyba sporo ciekawsze. :)2
Grzechu_z_UAZ

Awatar użytkownika
motokogut

Post autor: motokogut » ndz lip 09, 2006 10:53 am

jac.uaz pisze:
motokogut pisze:
o to dokłądnie mi chodziło :)2 dzieki wielkie
To nie lepiej dołożyć jeszcze trochę i kupić pożądne 33" lub 35".
mam 33" BF A/T, 0.8mm ale nie ciągną tak ja należy, jodła to jodła, mam kilka traktórów i wiem co potrafią :)2 tyle że cena tych tr3 jest :roll: ale sie coś mam nadzieje wyskrobie.
no risk, no fun !! :)
uaz 300D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”