Problem z mostami (POMOCY!)
Moderator: Student
no z tym starym typem to jest tak ze jeszcze wczesniej byly pompy ze sterowaniem ciegnami a potem zapodali zamiast ciegien podcisnienia. Dla mnie stary typ to jest na ciegnach a nowszy na podcisnieniach - oczywiscie mowa o pompach z wlasnym smarowaniem - to tak w kwestii szczegolow coby ktos sie nie pomylil z jakim typem pompy ma do czynienia 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
tyle,ze pompa z podcisnieniowym regulatorem tez ma sterowanie z cięgnami,ktore ida do przepustnicy...Bart03 pisze:no z tym starym typem to jest tak ze jeszcze wczesniej byly pompy ze sterowaniem ciegnami a potem zapodali zamiast ciegien podcisnienia. Dla mnie stary typ to jest na ciegnach a nowszy na podcisnieniach - oczywiscie mowa o pompach z wlasnym smarowaniem - to tak w kwestii szczegolow coby ktos sie nie pomylil z jakim typem pompy ma do czynienia
- paranoic_killer
- paranoic_killer
- Michał(student)
-
- Kontaktowanie:
Rozmawiałem z kimś kto się podobno zna na UAZach i on doradził mi zmiane mostu na tzw "szybki", co się potem okazało totalnym niewypałem i serią niedomówień. Pomyślałem więc, że jeśli szersze grono off-roadowców zapozna się z tematem, to na pewno coś doradzą. I doradzili!!! Teraz już przynajmniej wiem, że nie w mostach problem. A dzięki całemu zamieszaniu mojemu mostowi oberwał się remont generalny 

to już się raczej nie radź tego fahowcaMichał(student) pisze:Rozmawiałem z kimś kto się podobno zna na UAZach i on doradził mi zmiane mostu na tzw "szybki", co się potem okazało totalnym niewypałem i serią niedomówień. Pomyślałem więc, że jeśli szersze grono off-roadowców zapozna się z tematem, to na pewno coś doradzą. I doradzili!!! Teraz już przynajmniej wiem, że nie w mostach problem. A dzięki całemu zamieszaniu mojemu mostowi oberwał się remont generalny