Chodzi mi o to, że konstrukcja nie pozwala gdyż starter nie może być taki wystający i łatwy do przyciśnięcia, żeby przez przypadek go nie nacisnąć. I bodajże dopuszczalne obiciążenie zielonego było dużo mniejsze od czerwonego z tego co pamietam.
Moderator: Student
Tak, kupuje się specjalne żarówki z takim metalowym kołnierzem, które wkładasz do oryginalnej lampy. Świecą o niebo lepiej!!!!! Oczywiście że jest dozwolone, po to je zrobili, żeby lepiej świeciły od starych. W każdym motoryzacyjnym je dostaniesz.Olek1605 pisze:ja mam pytanie do konstruktora czy żarówki h-4 włożyłeś do oryginalnych lamp, jeżeli tak to jak to świeci(czy dobrze?), i czy jest dozwolone jeżdzić z takimi żarówkami w zwykłych lampach
GUTMAN pisze:Tak, kupuje się specjalne żarówki z takim metalowym kołnierzem, które wkładasz do oryginalnej lampy. Świecą o niebo lepiej!!!!! Oczywiście że jest dozwolone, po to je zrobili, żeby lepiej świeciły od starych. W każdym motoryzacyjnym je dostaniesz.Olek1605 pisze:ja mam pytanie do konstruktora czy żarówki h-4 włożyłeś do oryginalnych lamp, jeżeli tak to jak to świeci(czy dobrze?), i czy jest dozwolone jeżdzić z takimi żarówkami w zwykłych lampach
Inwestycja naprawdę opłacalna, zwłaszcza, że te żarówki kosztuja dosłownie parę złotych.
Kolega @maruda ma zdrowe podejście do sprawy - jak się zepsuje to się wymieni![]()
dzięki pozdroklucz13 pisze:GUTMAN pisze:Tak, kupuje się specjalne żarówki z takim metalowym kołnierzem, które wkładasz do oryginalnej lampy. Świecą o niebo lepiej!!!!! Oczywiście że jest dozwolone, po to je zrobili, żeby lepiej świeciły od starych. W każdym motoryzacyjnym je dostaniesz.Olek1605 pisze:ja mam pytanie do konstruktora czy żarówki h-4 włożyłeś do oryginalnych lamp, jeżeli tak to jak to świeci(czy dobrze?), i czy jest dozwolone jeżdzić z takimi żarówkami w zwykłych lampach
Inwestycja naprawdę opłacalna, zwłaszcza, że te żarówki kosztuja dosłownie parę złotych.
Kolega @maruda ma zdrowe podejście do sprawy - jak się zepsuje to się wymieni![]()
Są nielegalnedo H4 inne szkło w reflektorze
klucz13 pisze:GUTMAN pisze:Tak, kupuje się specjalne żarówki z takim metalowym kołnierzem, które wkładasz do oryginalnej lampy. Świecą o niebo lepiej!!!!! Oczywiście że jest dozwolone, po to je zrobili, żeby lepiej świeciły od starych. W każdym motoryzacyjnym je dostaniesz.Olek1605 pisze:ja mam pytanie do konstruktora czy żarówki h-4 włożyłeś do oryginalnych lamp, jeżeli tak to jak to świeci(czy dobrze?), i czy jest dozwolone jeżdzić z takimi żarówkami w zwykłych lampach
Są nielegalnedo H4 inne szkło w reflektorze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość