mudder pisze:
Tu trochę przesadziłeś bo mega bolączką uaza jest mega kiepski wykrzyż który w naprawdę ciężkich warunkach daje o sobie znać dla porównania już kilka lat jeżdżę w teren z 260 na 35" kołach i uwierz mi że jest bardziej niezawodna od uaza pozatym uważam że nie ma marki która robi naprawdę auta do ekstremalnego or dlatego trzeba motać silnik od bmki mosty od patrola rama od rendża itd. itp.(taki przykład) i nikt mnie nie przekona że uaz jest supr owszem jest to dzielne auto w terenie ale też po licznych przeróbkach zwłaszcza nadwozia i ramy
a który wózek nie ma jakichś mega bolączek przed przeróbkami (lub jakieś zalety , chociażby podstawkę na napoje lu suuuufwer

) , każdy wózek ma coś co trzeba wyciąć , albo jest za słabe , albo wkur...a ,itp. ja się odnoszę do pewnych seryjnych tematów , zmot nie porównuję bo po co. uważam tylko , że bez sensu jest ciągłe ciągnięcie łacha z rusków , przez posiadaczy innych , jedynie słusznych marek , bo życie w terenie to często weryfikuję a uazowi opinię psują sznurkomaniacy. i już , a temat jest czemu uazowiużytkownicy przesiadają się na dzielne kłady.