Uaz+Patrol 3,3 TD.....mam zamiar zastosować,jakieś uwagi?
Moderator: Student
-
- Kontaktowanie:
Ja mam sprezyny a wczesniej jezdzilem na resorach i jest olbrzymia roznica i w wytrzymalosci i w sposobie zachowania sie na wyjebach.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Ja jak na gazikowych mostach pociagnalem lyche przez lagier to tylko chrupnelo i dyfer sie polamal.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
- Młody_KrysoUAZ
-
- Kontaktowanie:
no nie ma co myslec bo ostatnimi czasy w stanach powraca moda do resorow i nie jeden wynalazek na resorach potrafi pokazac duzo wiecej niz sprezyna - mowie tu glownie o rockrawlingu. Zupelnie inna sprawa to charakterystyka pracy sprezyny a resora - sprezyna bardziej komfortowa i wybiera super dziury zwlaszcza przy wiekszych predkosciach - tu to nawet nie ma co dyskutowac - do rajdow szybkosciowych w tym np RMPST - jak najbardziej sprezyna.
Krotko mowiac - zaleznie do czego ma byc ten woz do tego nalezy dobrac zawieszenie bo czasem moze sie okazac ze ktos sie narobi , nakombinuje wpakuje w to kupe kasy a nawet w 30% nie wykorzysta wlasciwosci sprezyny
Krotko mowiac - zaleznie do czego ma byc ten woz do tego nalezy dobrac zawieszenie bo czasem moze sie okazac ze ktos sie narobi , nakombinuje wpakuje w to kupe kasy a nawet w 30% nie wykorzysta wlasciwosci sprezyny

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
- piotr oskwarek
-
jak już musisz wykorzystać te elementy,to zrób samochód do ciężkich,długich przepraw.
Duze koła,dobre chłodzenie,niezbyt szybki,z budą do nocowania nawet i biwaku,snorkel,wyciągarka przód-tył,dość orurowany,miejsce na szpeje itepe.Nic innego mi tu na myśl nie przychodzi.
Duze koła,dobre chłodzenie,niezbyt szybki,z budą do nocowania nawet i biwaku,snorkel,wyciągarka przód-tył,dość orurowany,miejsce na szpeje itepe.Nic innego mi tu na myśl nie przychodzi.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Ale jako fachowiec mozesz sugerować.Przeciez się chyba nie zgodzisz budować z tego co jest na rmpst...faziuaz pisze:...dla mnie osobiście też było by to rozwiązanie optymalne,jest tylko jedno ale, ........ nie do końca mogę decydować
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
- pakjusz_pl