Problem ze skręceniem

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Kielon

Post autor: Kielon » ndz wrz 23, 2007 9:04 pm

A ja merytoryke olewam i stawiam krate browca na wys.any przegub. choć jako stary praktykujacy co dzien od 6.00 mechanik przyłącze sie do szarego- daj to komus kto uaza zna, tam proste rzeczy potrafią zaskoczyć. zwlaszcza ze uaz wymaga czestej obslugi, ktora wszyscy maja gdzies, a potem zdziwko..
Kielon pomóc może, na pewno nie zaszkodzi :)
Uljan 469b

Awatar użytkownika
borman

Post autor: borman » pn wrz 24, 2007 8:58 am

zwłaszcza (jeżeli to rzeczywiście przegób ) to on sam z siebie , tak dla jaj - to się nie wysypał .....trzebaby zastanowić się nad przyczyną .....................to bylo do poprzedniego postu

Awatar użytkownika
borman

Post autor: borman » pn wrz 24, 2007 9:02 am

inna sprawa jeżeli awaria zaskoczy cie w terenie - wtedy NALEZY improwizować (ale z tym i dobrzy mechanicy miewają problemy -ciemna noc , błoto po szyby , dwa klucze i scyzoryk -----a tu np. zakleszczona skrzynia biegów ) .....czyli tak du pa i tak dup a

Awatar użytkownika
kUBI

Post autor: kUBI » pn wrz 24, 2007 1:20 pm

borman pisze:inna sprawa jeżeli awaria zaskoczy cie w terenie - wtedy NALEZY improwizować (ale z tym i dobrzy mechanicy miewają problemy -ciemna noc , błoto po szyby , dwa klucze i scyzoryk -----a tu np. zakleszczona skrzynia biegów ) .....czyli tak du pa i tak dup a
....fakt jak bys się nie ustawił dup a z tyłu :)21
"Jeżdżę z kim chcę"

Awatar użytkownika
Kielon

Post autor: Kielon » pn wrz 24, 2007 7:20 pm

No, jak jest scyzoryk to zawsze się jeszcze można pochlastać :D a tak serio- uazem to ze dwa razy tylko nie wróciłem na kołach, mimo wszystko DORAŻNIE można go naprawić naprawde tym co sie nawinie :)2
Kielon pomóc może, na pewno nie zaszkodzi :)
Uljan 469b

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”