Szczęki hamulcowe w Uazie
Moderator: Student
200 złoty na koło to wyjdzie jak się będzie motać samemu. Tarcza np. samurai - około 70 zł, zacisli Lusas używane - około 50 zł, tarcza kotwiczna (samo zrobienie u tokarza około 20zł + materiał). Oczywiście jeszcze trzeba to podłączyć, zmienić przewody. Więc 200zł to minimum i raczej na tym się nie kończy. Więc w życiu nie uwierzę w oryginalne za około 200zł.
GRUPA OFFROAD
UAZ 469 B
UAZ 469 B
Odświerzam temat. Gdzie w okolicy Warszawy, a najchętniej Pruszkowa, dobrze wymienią mi okładziny na szczękach?? Bo nie chce mi sie z tym samemu męczyć. Ile to mniej więcej kosztuje?
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Odświerzam temat.
Panowie ma któryś z Was jakiś rysunek tych tarcz kotwicznych coby mi oszczędzić robienia szkiców do tych tarcz? Decyzję podjąłem, robię na tarcze. Bo nie może tak być, że ręczny utrzymuje auto na podjeździe a nożny nie. Czytałem już Benesa, oglądałem również i jak kto ma jeszcze jakieś materiały pomocnicze to ja bardzo chętnie. Później to opublikuję krok po kroku.

Panowie ma któryś z Was jakiś rysunek tych tarcz kotwicznych coby mi oszczędzić robienia szkiców do tych tarcz? Decyzję podjąłem, robię na tarcze. Bo nie może tak być, że ręczny utrzymuje auto na podjeździe a nożny nie. Czytałem już Benesa, oglądałem również i jak kto ma jeszcze jakieś materiały pomocnicze to ja bardzo chętnie. Później to opublikuję krok po kroku.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
tu masz wersję demo programu, który otwiera dxf
http://www.qcad.pl
jak zainstalujesz, daj znać , to ci prześlę ten rysunek

http://www.qcad.pl
jak zainstalujesz, daj znać , to ci prześlę ten rysunek

LJ 70
-
- jestem tu nowy...
hamulce
Cześć
No to może ktoś w końcu zapoda jak przerobić te fatalne hamulce. Czy dużo przeróbek jest żeby wstawić tarczowe? Bo szczęki jakie by nie były to są badziewne.
Pozdrawiam :roll:
No to może ktoś w końcu zapoda jak przerobić te fatalne hamulce. Czy dużo przeróbek jest żeby wstawić tarczowe? Bo szczęki jakie by nie były to są badziewne.
Pozdrawiam :roll: