a jak jest budowa tych półosi? słyszałem coś o systemie krzyżakowym, ale to nie fabryczna tylko domorosła produkcja podobnoKasprol pisze:mówie o pólosiach oczywiscie![]()

Moderator: Student
EEEE. Robiłem tak i problemu nie było. A łożyska może swój przebieg miały i dlatego się rozsypały.Waldemar pisze:Temat ze spawarka to tez lipa!!! Juz to znam spawarka wyciagniesz bez problemu ale za 3 msc bedziesz i tak rozbierał zeby łożyska wymienic bo prad po nich przepłynie i je troche szlak trafi beda miały nierówna powieszchcnie tam gdzie stały przy spawaniu!!!!
A może ma tylko trzy biegi? Wtedy to dopiero problem.Mikołaj pisze:...Włącz 4 i puść sprzęgło...kcuf pisze:ukrecila dzisiaj mi nie póloś tylna prawa na poczatku wieloklinu
powiedzcie jak wyjąć to co zostało w środku żeby nie rozpoławiać mostu.
Pomocy pilna sprawa.
Co ciekawe podobno na 31/10,5/15 nie ukreca sie ale polak potrafi
---Ryba--- pisze:A może ma tylko trzy biegi? Wtedy to dopiero problem.Mikołaj pisze:...Włącz 4 i puść sprzęgło...kcuf pisze:ukrecila dzisiaj mi nie póloś tylna prawa na poczatku wieloklinu
powiedzcie jak wyjąć to co zostało w środku żeby nie rozpoławiać mostu.
Pomocy pilna sprawa.
Co ciekawe podobno na 31/10,5/15 nie ukreca sie ale polak potrafi
chyba żartujesz - przecież tak się kasuje luzy na łożyskach w uazie- co trzy miesiąceWaldemar pisze:Temat ze spawarka to tez lipa!!! Juz to znam spawarka wyciagniesz bez problemu ale za 3 msc bedziesz i tak rozbierał zeby łożyska wymienic bo prad po nich przepłynie i je troche szlak trafi beda miały nierówna powieszchcnie tam gdzie stały przy spawaniu!!!!
chyba żartujesz - przecież tak się kasuje luzy na łożyskach w uazie- co trzy miesiąceWaldemar pisze:Temat ze spawarka to tez lipa!!! Juz to znam spawarka wyciagniesz bez problemu ale za 3 msc bedziesz i tak rozbierał zeby łożyska wymienic bo prad po nich przepłynie i je troche szlak trafi beda miały nierówna powieszchcnie tam gdzie stały przy spawaniu!!!!
borman pisze:chyba żartujesz - przecież tak się kasuje luzy na łożyskach w uazie- co trzy miesiąceWaldemar pisze:Temat ze spawarka to tez lipa!!! Juz to znam spawarka wyciagniesz bez problemu ale za 3 msc bedziesz i tak rozbierał zeby łożyska wymienic bo prad po nich przepłynie i je troche szlak trafi beda miały nierówna powieszchcnie tam gdzie stały przy spawaniu!!!!![]()
![]()
prolex pisze:borman pisze:chyba żartujesz - przecież tak się kasuje luzy na łożyskach w uazie- co trzy miesiąceWaldemar pisze:Temat ze spawarka to tez lipa!!! Juz to znam spawarka wyciagniesz bez problemu ale za 3 msc bedziesz i tak rozbierał zeby łożyska wymienic bo prad po nich przepłynie i je troche szlak trafi beda miały nierówna powieszchcnie tam gdzie stały przy spawaniu!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
oooo to ja widzę, że muszę się jeszcze sporo nauczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości