daj pan spokuj

żeby kitajski wynalazek musiał targac porządnego UAZa jak szmatę...

Moderator: Student
hehe ile?? ile wlezie!! studnia bez dnaA takie może głupie pytanie, ile by wyniósł zakup i zrobienie UAZ'a na prawie oryginał?
Chodzi mi o egzemplarz z lat '80.
A wcześniej to Rockefelerkonrad1983nr1 pisze:hehe ile?? ile wlezie!! studnia bez dnaA takie może głupie pytanie, ile by wyniósł zakup i zrobienie UAZ'a na prawie oryginał?
Chodzi mi o egzemplarz z lat '80.![]()
od kad kupiłem to kasy na koncie ani widu ani słychu
, nie to żeby sie psuł, ale trza zrobic "po swojemu"
i muchy na zębach
no jasne że o gruntownym oryginalnieniu myślimy... ale najpierw trzeba Uazowe podzespoły zdobyć bo co to za oryginał z kontrolkami żuka? albo dachem poloneza trucka? a feeegÓral świętokrzyski pisze:aa o takim robieniu na orginał myślimy![]()
to drutu dużo trzeba kupić
ja myślałem o rozebraniu, wypiaskowaniu ramy, pomalowaniu, potem mosty , zawieszene itd.
![]()
i to jest wtedy orginał a nie paść
ja chce sobie pomalować całą bude na piaskowy a z zwenątrz namalowac plamy jak w amerykańskiem kamuflażu tricolorGikroV pisze:A co sądzicie o camo? jakieś ciapy, albo tzw. zebry? Na Uazach w WP widziałem dużo różnych kamuflaży.. i nigdzie nie znalazłem żadnego schematu, zasad ani opisu barw...
super pomysłMajkello pisze:ja chce sobie pomalować całą bude na piaskowy a z zwenątrz namalowac plamy jak w amerykańskiem kamuflażu tricolorGikroV pisze:A co sądzicie o camo? jakieś ciapy, albo tzw. zebry? Na Uazach w WP widziałem dużo różnych kamuflaży.. i nigdzie nie znalazłem żadnego schematu, zasad ani opisu barw...
A wyobraźnia....?GikroV pisze:(...) i nigdzie nie znalazłem żadnego schematu, zasad ani opisu barw...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość