A co to za silnik ?Slawquu pisze: sam idz do budy placku jeden, najpierw byś zrobił ten silnik v8 5.5 litra a nie sie chwalisz jak auto nie jezdzące jeszcze![]()
![]()
Pozdrawiam,
KG
Moderator: Student
Jak kupowałem swojego, to była .... Któryś z poprzednich właścicieli, butaprenem przylepił wykładzinę dywanową .... Taką zwykłą .... Jak "toto" zdarłem, to moim oczom ukazał się las ...... dziur ..... Teraz kończę zakładać nową budę (kupioną od Cynikawojtak4 pisze:Aż mnie to zdziwiło. Tyle postów a nic konkretnego. Naprawde nikt z was nie ma tapicerki w uazie
Władek pisze:wupasek pisze:ja tez nie wiem po co ale jak czlowiek chce to niech robi, on tym bedzie jezdzil a nie my, moze lubi miec przytulnie
Pierwszy głos rozsądku!
Oczywiście! Jakąś manierą stało się wyzywanie wszystkich, którzy myślą inaczej od bulwarowców. Auto terenowe wg nich powinno nie mieć nic co by było nie z blachy - najlepiej pogiętej i lekko przyrdzewiałej. Już fotel kierowcy jest kompromisem między „rasowością” a pragmatyzmem. Siedzieć można przecież na odwróconej skrzynce po piwie! I dlatego spora część uazów nadaje się wyłącznie do pojeżdżenia po okolicznym lesie, a i niektóre trzeba tam dowieźć na lawecie, bo ich właściwości trakcyjne są wątpliwe.klucz13 pisze:Czy auto terenowe musi być opobijane zerdzewiałe i przegnite a w srodku syf kiła i mogiła5
Nie tylko na lawecie. Ich właściwości trakcyjne wymuszają tylko i wyłącznie swobodny zjazd z góry i hamowanie obcasem!wieprzowina pisze:Oczywiście! Jakąś manierą stało się wyzywanie wszystkich, którzy myślą inaczej od bulwarowców. Auto terenowe wg nich powinno nie mieć nic co by było nie z blachy - najlepiej pogiętej i lekko przyrdzewiałej. Już fotel kierowcy jest kompromisem między „rasowością” a pragmatyzmem. Siedzieć można przecież na odwróconej skrzynce po piwie! I dlatego spora część uazów nadaje się wyłącznie do pojeżdżenia po okolicznym lesie, a i niektóre trzeba tam dowieźć na lawecie, bo ich właściwości trakcyjne są wątpliwe.klucz13 pisze:Czy auto terenowe musi być opobijane zerdzewiałe i przegnite a w srodku syf kiła i mogiła5
Są ludzie, którzy po prostu lubią mieć wygodnie pod .... a przy okazji jechać sprawnym autem. To tylko i wyłącznie rzecz gustu!!! Natomiast podśmiechujki z wygodnych ludzi? A feeee!!!wupasek pisze:po co siedziec na skrzynce po piwie skoro wg mnie fotel uazowy jest dosc wygodny, i nie uwazam ze samochod musi byc pordzewialy i dziurawy (sam bede musial sie wkrotce z tym uporac), po prostu tapicerka nie pasuje mi do Uaza
nie do konca rozumiem co ma sprawnosc auta do jego wygladu wewnetrznego??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość