Darłowo 2008

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
ROB4X4NISSANGR

Post autor: ROB4X4NISSANGR » ndz cze 22, 2008 12:53 pm

Pepek pisze:O czym tu mowa ?? Pojedzcie na pierwsze lepsze pole namiotowe to zobaczycie jakie są teraz opłaty, a na zlocie masz jeszcze plac do upalania i morze za free :D . Ale po jednym z pierwszych zlotów Marian kupił sobie Humera może teraz zbiera na nową zabawkę :wink:
ktoras kolejna z zabawek bym dodal :)2

Awatar użytkownika
SANCHEZ
Kontaktowanie:

:-)

Post autor: SANCHEZ » pn cze 30, 2008 5:26 pm

No i jak wrażenia po tegorocznym Darłowie :-)

Uważam, że naprawde dobra impreza w tym roku była i błotko też dopisało. Najlepiej sie jeździło w sobote wieczorem i niedziele rano po patelni jak błoto rozgarneły czołgi. Wtedy dopiero był test na wytrzymałośc dla Uaziora.

Pozdrawiam :-)
UAZ 469B 4x4, ZIŁ 157 6x6, GAZ 66 4X4, STAR 66 6X6 - THE POWER OF DREAMS

Awatar użytkownika
GikroV

Post autor: GikroV » pn cze 30, 2008 6:53 pm

Jak dla mnie to był najlepszy z Darłowskich zlotów. Wszystkiego po trochu, szybki czwartek w tumanach kurzu, mokry piątek w błocie po osie no i piękne warunki w sobotę (aczkolwiek bez nadstawek strasznie zacina deszczem po pysku). To był pierwszy teren na nowych oponach. Ya-192 robią naprawde świetnie, byłem zaskoczony, że aż tak dobrze 8)
Organizacja też była OK, z małymi nielicznymi wyjątkami (np. wqrwiające quady) ale moim zdaniem w tym roku była zdecydowanie lepsza niż w poprzednich latach.
Mam jedynie niedosyt że sprzedawcy z częściami do Uazów tak szybko się zmyli i nie zdążyłem kupić wszystkiego co chciałem...
UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)

Awatar użytkownika
SANCHEZ
Kontaktowanie:

:-)

Post autor: SANCHEZ » pn cze 30, 2008 7:23 pm

Nawet niewiem kiedy sie ci sprzedawcy zmyli - bo w sobote części do Uaza to niewidziałem na żadnym straganie :-(

a chciałem kupić prawe mocowanie ludsterka do ramki szyby :-)

No niestety było troche więcej wypadków niż w poprzednich latach - a to zasługa mokrego błotka i jazdy jak na łyżwach :-)

całe szczęście nikomu sie nic powaznego nic nie stało - a sprzęt na następny rok pewnie zdążą ci pechowcy naprawić.

qady - naprawde były wkurzające :)3
UAZ 469B 4x4, ZIŁ 157 6x6, GAZ 66 4X4, STAR 66 6X6 - THE POWER OF DREAMS

Awatar użytkownika
rusal

Post autor: rusal » pn cze 30, 2008 10:08 pm

A JA dotarlem ;p Odkrecila mi sie po drodze pompka paliwa, a w powrotnej drodze sryby mocyjące skrzynie do silnika powypadaly naszczęscie wszytsko bylo niegroźne. Najgorsze co mnie spotkalo to wtopa w morzu o 22 fale zalaly mi juz calą tylnią oś;/ stracilem kawalki nadkola i chlapacz, porwalem kable od tylniej lampy. Zlot wspominam bardzo milo i to byla moja pierwsza impreza tego typu w zyciu. Obozowisko mialem na gorze przy wjeździe na patelnie kurz dokuczał nam okropnie, potem czoolgi walily az namiot sie prawie zapadał;p Quady faktycznie byly nieprzyjemne. Jak macie jakies galerie z fotkami dawac LINKI :P
Zapraszam !!! Wojskowe Gadżety !!!

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6607358

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”