Jak najbardziej... ale kupować było lepiej 5 lat temu. Za grosze miałbyś części na 150 latpiotrek_uaz pisze: Czyzby byl czas na kupienie tanio paru UAZow na czesci na przyszlosc![]()

Moderator: Student
Jak najbardziej... ale kupować było lepiej 5 lat temu. Za grosze miałbyś części na 150 latpiotrek_uaz pisze: Czyzby byl czas na kupienie tanio paru UAZow na czesci na przyszlosc![]()
GikroV pisze:Jak najbardziej... ale kupować było lepiej 5 lat temu. Za grosze miałbyś części na 150 latpiotrek_uaz pisze: Czyzby byl czas na kupienie tanio paru UAZow na czesci na przyszlosc![]()
Tja, a teraz to jak jest jakiś przetarg to cena z kosmosu (ostatnio widziałem straży rybackiej, 31512 rocznik 1999 z napędem do zrobienia za ponad 10 tysięcy wywoławczej).romanowicz_z3 car469b pisze: szkoda, że się dowiedziałem o tym 3 lata za późno - już nic nie mają
tarhim pisze: Tja, a teraz to jak jest jakiś przetarg to cena z kosmosu (ostatnio widziałem straży rybackiej, 31512 rocznik 1999 z napędem do zrobienia za ponad 10 tysięcy wywoławczej).
Gorzej, jak jest na drugim końcu Polski ten przetarg. A ja tak właściwie to przede wszystkim potrzebuję niemotaną szybę przednią z ramką i listwami plus pierdyliard drobiazgów z wyposażenia, cały drugi uaz mi niepotrzebny, przyzwyczaiłem się do Krokodyla...romanowicz_z3 car469b pisze:
idziesz na przetarg - jak nie pójdzie na pierwszym idziesz na drugi a potem jest ofertowy
Pewnie i dobry. Mi zdrowy rozsądek podpowiedział że lepiej kupić coś nowszego niż 79 żeby już nie miał pedałów w podłodze, amorów ramieniowych itp.a rocznik 99 to dobry pomysł - 20 lat eksploatacji auta mniej (niż pierwsze roczniki) i inne korzyści: serwo, nowe typy, itp
Hehe. Rzeczywiście, wtedy fuksiarz.ostatnio na allegro jakaś straż leśna sprzedawała rocznik po 2000 i nie ustawili minimalnej - metalowy dach, afgany, super stan - ktoś wylicytował za 4500 ciekawe czy wyegzekwował - jeżeli tak to fuksiarz
chyba samoróba nawet spawy widaćtarhim pisze:Buda jeszcze potworniejsza od mojej:
http://allegro.pl/show_item.php?item=396658538
To czyjaś samoróba czy sanitarka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość