Ale na sworzniach czy w krzyżakachBalu-Balu pisze: Chłopie, u mnie luzu dostatek

Moderator: Student
Ale na sworzniach czy w krzyżakachBalu-Balu pisze: Chłopie, u mnie luzu dostatek
WspółczujęGrzegorz G. pisze: Uaz to nie jest auto... Trauma może jednak zostać, może nawet być nieuleczalna
SpokoGrzegorz G. pisze:pomagać chcesz - jakoś trudnoBartmann pisze: Współczujęmogę jakoś pomóc
No troszkę... ale cóż ...wybaczamGrzegorz G. pisze:zagalopowaliśmy sięBartmann pisze: Spoko
rudobrody pisze:Czy warto kupić UAZ-a
Moim zdanie niei dlatego właśnie go kupiłem,gdybym kupił jakąś inną terenówkę z nowoczesnymi podzespołami i wyglądem byłby to szpan
2
Czy warto kupić UAZ-a
Moim zdanie nie i dlatego właśnie go kupiłem,gdybym kupił jakąś inną terenówkę z nowoczesnymi podzespołami i wyglądem byłby to szpan
Akurat nie do ciebie piłem. A do kolegi od "szpanu"gri74 pisze:dobrze wiesz ,że nie to miałem na myśli
Przed decyzją zrób koniecznie jazdę próbną. Zobaczysz jak tym się jeździ. Po paru kilometrach będziesz wiedział czy złapałeś bakcyla czy nie.d1remus pisze:i ma tez dziure w dachu:D ale mala:D i naprawde w nim smierdzi:Dale jest kozak podjaralem sie jak nastolatek przed randka masakra:D
Jak musisz to bierz - kto Cię powstrzyma. Moja rada: naprawiaj nie przerabiaj - będziesz miał "fun". Nawet tych pedałów w podłodze nie ruszaj - da się ciągle kupić pompę hamulcową do tego - da się ją też często naprawić. Jedyną rzeczą wartą wymiany są amory - choć z ramieniowymi też da się żyć. Do tego wiele lat jeżdżę na lpg i nigdy nawet zawór mi się nie upalił, ale dawka gazu musi być słuszna. Tyle. Ale oczywiście ogólnie to ciągle odradzam - powaga.d1remus pisze:i ma tez dziure w dachu:D ale mala:D i naprawde w nim smierdzi:Dale jest kozak podjaralem sie jak nastolatek przed randka masakra:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość