uaz na błysk
Moderator: Student
ja_qbek pisze:moja stoi w garazu obszernym - pod chmurką- ale wystarczy wodzie dać odpłynąć nasmaroać nefralgiczne miejsca - i wlaśnie objawia się wtedy piękno UAZA - pali po kilku miesiacach w bezruchu- "od dotyku"- czyli pare obrotów i w teren
To akurat mozliwe jest w kazdym sprawnym aucie ..............
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
a jesli chodzi o blachy to wez korizonem jako podklad a na to mase uszczelniajaca na połączenia blach
gruuubo, troche wyciszy i ruda nie wyjdzie, przynajmniej ta strona blachy
, a co do postoju to niestety ostatnio brakuje mi czasu zeby chulac to przynajmniej go przepalam raz na tydzien

UAZ 469B 1980rok, silnik Żuk 2,1L LPG- był
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
Co do lakieru to "prawilna" wojskowa konserwacja to hipol pół na pół z ropą. Sama ropa jest za rzadka
Potem faktycznie łapie kurz, ale pomaga "sucha konserwacja" - czyli po prostu wycieranie suchą szmatą.
Smród wbrew pozorom szybko wietrzeje - zresztą który UAZ nie śmierdzi sam z siebie

Smród wbrew pozorom szybko wietrzeje - zresztą który UAZ nie śmierdzi sam z siebie

Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
maciejmlynarz pisze:Ropa Jest świetnym pomysłem ale dla wojaków. A czemu? Bo tylko oni mają czas aby po takiej defiladzie spędzić kolejny miesiąc na ścieraniu kurzu z karoserii. Przerobiłem to na własnym przykładzie. Błyszczy się elegancko ale do pierwszego przejazdu przez piasek. Strasznie łapie kurz.
Zwróć uwagę na treść pytania w tym poście

konrad1983nr1 chyba pytał właśnie o wojsko

hipol

low range 4x4 team na prawym
-= GAZIOR =- - robi się
-= GAZIOR =- - robi się
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie: