Moderator: Student
hmm w sumie bym się nauczył mechaniki trochęBalu-Balu pisze:Tak, ile zapłacisz to tyle jest warty. Jak lubisz remonty to bierz. Jak nie lubisz to zbieraj jeszcze kasę i szukaj lepszego![]()
nie wiesz co mówiszbigos pisze:hmm w sumie bym się nauczył mechaniki trochęBalu-Balu pisze:Tak, ile zapłacisz to tyle jest warty. Jak lubisz remonty to bierz. Jak nie lubisz to zbieraj jeszcze kasę i szukaj lepszego![]()
tego zawsze zdążysz się nauczyć przy uazie. Jakiego byś nie kupił.bigos pisze:hmm w sumie bym się nauczył mechaniki trochę
maciejmlynarz pisze:tego zawsze zdążysz się nauczyć przy uazie. Jakiego byś nie kupił.bigos pisze:hmm w sumie bym się nauczył mechaniki trochę
A jak ktoś już przywyknie i stwierdzi że już nie ma wyzwania i za łatwo się manewruje to zmienia na honkera?wieprzowina pisze: A najfajniejszy jest uaz na afganach i z uazowołgą. Taki dla wyjątkowych twardzieli - twardzieli.
To już prawie depresjawieprzowina pisze:Uaz jest najlepszy i w ogóle. Prawie wcale się nie psuje, a wszyscy którzy nie jeżdżą uazami robią to wyłącznie z głupoty, snobizmnu i miękie faje są. Bo uazami to tylko prawdziwi twardziele. Nawet jak kto nie jest twardziel to po kupnie uaza zaczyna trochę twardnieć. A najfajniejszy jest uaz na afganach i z uazowołgą. Taki dla wyjątkowych twardzieli - twardzieli. Jakby kto chciał takiego bardzo fajnego uaza dla supertwardzieli w przystępnej cenie niech wali na priv.
NIE CZEKAJ - TAKA OKAZJA ZOSTANIA TWARDZIELEM ZA JEDYNE 7,5 KPLN JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY!!!
dowartościowała by mnie przed sobą samym nowo nabyta wiedza, jakaś umiejętność, doktorat i jego habilitacja, a nie set kilogramów złomu z taką czy inną etykietką. Na złom ów patrzę użytkowo, czy nadaje się do tego do czego chciałbym go użyć, a nie dodaje mu duszy i przymiotników z cyklu "kultowy"Balu-Balu pisze: Tobie to ja wróżę, w niedalekiej przyszłości, zakup jakiegoś Patrola. Wtedy się dowartościowujesz ....
na pewno nie lepsze tylko tąńsze w eksploatacjimorte36 pisze: żeby wstawić coś lepszego np. MB 300D
Ani się ważmorte36 pisze: Mój był tani i się nie psuje a jak silnik padnie do mnie to zmobilizuje żeby wstawić coś lepszego np. MB 300D
Ja od niedawna też mam to za sobą i jestem zadowolony. Niestety ciągle wyskakują jakieś smaczki. Dziś np wyciek z węża od wspomagania i gaszenie rozmyśliło się z dalszej współpracy ze mną i mój silniczek uparcie chodzi pomimo iż chciałbym go zgasić.Balu-Balu pisze:Jam mam skundlonego z 3 setą z MB i cieszę się, że mam już to za sobą.![]()
a ciezki moze wtopic bardziejcien pisze:witam Pewne jest to ze każdy lubi co innego doswiadczenie pokazuje że UAZ robi robote w terenie czy KOMUS sie to podoba czy nie bo nie MUSI MOJE zdanie jest takie są dwa samochody terenowe UAZ na wschodzie i G klasa na zachodzie i ja mam obydwa a silnik to tylko ułatwienie jazdy w terenie Mocny może troche wiecej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość