Porada w zakupie UAZa
Moderator: Student
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Re: Porada w zakupie UAZa
okazja by była gdyby ktos dopłacał zeby go zabrac 

To kupił tego uaza czy dalej ma tylko wzwód

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
... nie wiesz czy sie smiac Czy płakać ? 

Nie kupiłem jeszcze, nie miałem jak tego załatwić w ten weekend, jak do przyszłego wytrzyma to go kupie, a co:)
Erotoman gawędziaszsiekier1 pisze:Nie kupiłem jeszcze, nie miałem jak tego załatwić w ten weekend, jak do przyszłego wytrzyma to go kupie, a co:)

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- piterek77
- jestem tu nowy...
A co ma mieć lepiej od Nasklucz13 pisze:Erotoman gawędziaszsiekier1 pisze:Nie kupiłem jeszcze, nie miałem jak tego załatwić w ten weekend, jak do przyszłego wytrzyma to go kupie, a co:)![]()

The UAZ 469Beast , Pajero I silver
-
- jestem tu nowy...
Mości dobrodzieje UAZ jak każde uatko wymaga pieniążków nie ma co sie oszukiwac!!! moze mnie opierdzielicie ze nowy albo co ale kilka autek mialem i na forum tez bywam co prawda czytam sie nie udzielam ale jednak znam was od podszewki szydercy;) jak sie wozi to sie kosztuje co by to nie bylo taniej lub nie. Ja rozumiem ze kazdy by chcial za mala kaske ale czy sie tak da? Uwazam ze uaz jest i tak jest tani w utrzymaniu przy tych wyjebach na sciezkach!
Pozdrawiam Pawlik
Pozdrawiam Pawlik
gaz gaz gaz na ulicach:)))
policz nakłady roczne do kilometrów przejechanych w tym czasie .
okaże się czy tani ....
okaże się czy tani ....
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )