Juz mi się nie chce tego tłumaczyć bo zauważyłem wspaniałe forumowe wsparcie. Chodziło mi o patent na wyjęcie go-bo ten co mam to chyba jest od żuka, i nie wiem czy lepiej górą czy dołem bo trochę roboty jest żeby go wyciągnąć. Jest wykręcony ale nie chce rozbierać połowy auta żeby go wyjąc. Dojście blokuje bagnet oleju. i pompa od gay. od dołu raczej nie ma szans
Ale "pierdolić" to można wiadomo co... nie mam zamiaru wdawać się w dalszą dyskusje bo dość ma ludzi na forach którzy swoim konstruktywnym ja chrzanię nie wnoszą nic do dyskusji. Wiec dla mnie można by rzecz to beznadziejne nabijanie licznika postów. Ale dobrze Macie rację jaki kraj takie mamy fora i ludzi. I żal mi dupę ściska jak widzę takie coś na forum. Tym bardziej, że po to forum jest żeby zasięgnąć informacji, a jeśli Ci to nie odpowiada to nie się nie odzywaj, ale zawsze masz do tego prawo. Tylko po co??
Rzuciłem okiem na Wasze posty i o dziwo są naprawdę ujmujące-dwa zdania na wypowiedź to max. Ale nie będę się czepiał czyichś wypowiedzi. Jeżeli Was to co napisałem uraziło to przepraszam. Jeżeli rozśmieszyło to dobrze. Nie znamy się osobiście. Ale wiem wszyscy kozacy ale jak przyjdzie coś wytłumaczyć to nie ma mądrego. ja się dopiero uczę budowy tego auta, Wy to już pewno macie za sobą. Ale Wasze podejście jest beznadziejne.
Uaz 469b, 2,1 TD 1980r.== przebudowa na 2,8D w trakcie.