jak zakończy się okres ceramizacji określony w instrukcji dam znać czy się coś znieniło
Moderator: Student
Jeden środek jednak naprawił mi szumiące łożysko w piaście.To było oryginalne xado produkowane jeszcze na Ukrainie.Po przejechaniu 400km zdziwiłem się że mogę swobodnie rozmawiać w samochodzie,przedtem hałas nie pozwalał.Testowałem to na łozyskach toyoty cariny.kb-autostyle pisze:przedmówcy mają rację, koledzy nie łudźcie się, żaden płyn nie naprawi łożyska.. itp.
owszem zmniejszają one tarcie, bo to zwyczaje dodatki olejowe, które są w każdym dobrym i zazwyczaj droższym oleju.
po naprawie warto zalać takie uszlachetniacze, ale nie gdy stan jest "agonalny".
Jako,że odpowiedziałeś na mój wpis czuję się zobowiązany do odpowiedzi.carinus pisze:Jeden środek jednak naprawił mi szumiące łożysko w piaście.To było oryginalne xado produkowane jeszcze na Ukrainie.Po przejechaniu 400km zdziwiłem się że mogę swobodnie rozmawiać w samochodzie,przedtem hałas nie pozwalał.Testowałem to na łozyskach toyoty cariny.kb-autostyle pisze:przedmówcy mają rację, koledzy nie łudźcie się, żaden płyn nie naprawi łożyska.. itp.
owszem zmniejszają one tarcie, bo to zwyczaje dodatki olejowe, które są w każdym dobrym i zazwyczaj droższym oleju.
po naprawie warto zalać takie uszlachetniacze, ale nie gdy stan jest "agonalny".
Jakoś nie czuje sie na siłach żeby cos więcej pisać o specyfikach chemicznych.Napisałem co miałem napisać i tyle,komentować tego nie będę bo nie ma potrzeby.Jesteśmy już dorośli (chyba) i kazdy robi co chce.kb-autostyle pisze:
Jako,że odpowiedziałeś na mój wpis czuję się zobowiązany do odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość