Kuźwa przeterminowane księgi mądrości się znalazły.

Moderator: Student
I po cholerę się strzępisz bez produktywnieBalu-Balu pisze:To co wyżej też milion razy już pisałeś i nadal piszesz. Bardziej to wkurza niż lamelskie pytanie człowieka który przyszedł tu z prośbą. Nie chcesz to nie pisz![]()
Ale dosłownie nie pisz nic
![]()
![]()
Kuźwa przeterminowane księgi mądrości się znalazły.
klucz13 pisze:I po cholerę się strzępisz bez produktywnieBalu-Balu pisze:To co wyżej też milion razy już pisałeś i nadal piszesz. Bardziej to wkurza niż lamelskie pytanie człowieka który przyszedł tu z prośbą. Nie chcesz to nie pisz![]()
![]()
![]()
Kuźwa przeterminowane księgi mądrości się znalazły.wal konkretami ino merytorycznie i dokładnie
![]()
Z wielką chęcią bym walnoł posta merytorycznego ale nie mogę bo mi się kalwiatura popsułaBalu-Balu pisze:klucz13 pisze:I po cholerę się strzępisz bez produktywnieBalu-Balu pisze:To co wyżej też milion razy już pisałeś i nadal piszesz. Bardziej to wkurza niż lamelskie pytanie człowieka który przyszedł tu z prośbą. Nie chcesz to nie pisz![]()
![]()
![]()
Kuźwa przeterminowane księgi mądrości się znalazły.wal konkretami ino merytorycznie i dokładnie
![]()
Konkretami tak jak Ty![]()
![]()
![]()
Bezpośrednio nie pisałem do Ciebie ale skoro załapałeś to ok. Nie kompromituj się więcej i to co napisałeś zastosuj sam.
![]()
klucz13 pisze: Z wielką chęcią bym walnoł posta merytorycznego ale nie mogę bo mi się kalwiatura popsuła![]()
nie wiem co nawaliło, ale coś pomimo naprawionej półosi przy większej prędkości rzędu od 40km/h w górę coś rytmicznie szura. z tym że nie jest to szuranie co obrót koła (więc odpadają łożyska itp) tylko tak co ok. 8s.klucz13 pisze:A co w dyfrze nawaliłoskyrafal pisze:Klucz13 - samolomonowa odpowiedź. ale jak się to konkretnie objawia ?![]()
To spuść olej i powróżymy z opiłkówskyrafal pisze:nie wiem co nawaliło, ale coś pomimo naprawionej półosi przy większej prędkości rzędu od 40km/h w górę coś rytmicznie szura. z tym że nie jest to szuranie co obrót koła (więc odpadają łożyska itp) tylko tak co ok. 8s.klucz13 pisze:A co w dyfrze nawaliłoskyrafal pisze:Klucz13 - samolomonowa odpowiedź. ale jak się to konkretnie objawia ?![]()
druga rzecz - przy 4x4 i większej prędkości, jazda na wprost występuje takie delikatne szarpnięcie mnie więcej co 10-15s.
skoro nie przegub to zostaje dyfer
Klawiatura się naprawiła i od razu rzeczowa odpowiedź.klucz13 pisze: To spuść olej i powróżymy z opiłków
Klucz, nie daj sie. Nic im nie mowHAndy pisze:Klawiatura się naprawiła i od razu rzeczowa odpowiedź.klucz13 pisze: To spuść olej i powróżymy z opiłków
Klucz daj skorzystać mniej doświadczonym z Twojej olbrzymiej wiedzy i dużego doświadczenia.
Kasztanienie tematu powoduje zniechęcenie do opcji szukaj. Po 100 postach może znajdzie się odpowiedź na rozwiązanie problemu.
Pozdrawiam
Tak trzymaj.
Handy
wystarczy zrobic sobie taki duży klucz oczkowy i to załatwia temat.carinus pisze:Może ktoś wpadnie na pomysł zrobienia szczelnego korka na kapturku z możliwośćią szybkiegodojscia do sprzęgiełka bez odkręcania tych właśnie kapturków.Zimą przy tym błocie i wodzie odkręcanie tego nie jest przyjemne.
Tyle że u nas od dawna zimy nie było,bo wtedy to faktycznie można się cały czas kulać 4x4.Didymos pisze:Na zimę to się sprzęgiełka zapina i jeździ tak do wiosny.
Niektórzy jadą z terenu do domu 35km w jedną stronę więc policz tak kilkanaście większych i mniejszych wyjazdów a trochę się uzbiera.Jest o co walczyć.Didymos pisze:Oczywiście masz rację, ale bardziej piję do tego, że nie ma co się spinać na wykręcanie skutych lodem kapturków tylko po to, żeby np. przejechać z terenu do domu na rozpiętych sprzęgiełkach
Ile zaoszczędzisz na tych 70 km przy rozpiętych sprzęgiełkach ? Czy warto trudzić się dla dwóch browarków?carinus pisze:Niektórzy jadą z terenu do domu 35km w jedną stronę więc policz tak kilkanaście większych i mniejszych wyjazdów a trochę się uzbiera.Jest o co walczyć.Didymos pisze:Oczywiście masz rację, ale bardziej piję do tego, że nie ma co się spinać na wykręcanie skutych lodem kapturków tylko po to, żeby np. przejechać z terenu do domu na rozpiętych sprzęgiełkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości