uaz - oryginał
Moderator: Student
Re: uaz - oryginał
zippo mówiliśmy, że do off z tą kopalnią to przegięli
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl
http://www.forum-gaz-uaz.pl
W jakim sensie przegiéli?
\\przeciez widac ze to w nowej budzie kupione do roboty.
Mnie telepie i smieszy jak potencjalni kupujacy wymieniaja przy mnie "plany" modyfikacji typu silnik scorpio i etc... heh
\\przeciez widac ze to w nowej budzie kupione do roboty.
Mnie telepie i smieszy jak potencjalni kupujacy wymieniaja przy mnie "plany" modyfikacji typu silnik scorpio i etc... heh
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
tam w kopalni wszystkie auta maja takie orurowania, nic nie przegięli...stare zdjęcie teraz to same tarpany u nich jeżdżą
UAZ-y i Tarpany przychodziły na kopalnie w oryginale. Klatki, zderzaki, dodatkowe oświetlenia, zaspawanie bocznych tylnych drzwi itp. dokonywane są na miejscu. W UAZ-ach podmieniano silniki z 2,9 na Andoria 4CT90, a Tarpany oryg. miały Andorię.

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
Wiem bo przerabiałem w tej firmie UAZ-y i Honkery 

- GikroV
-
A co robili z oryginalnymi wymontowanymi podzespołami?zippo68 pisze:UAZ-y i Tarpany przychodziły na kopalnie w oryginale. Klatki, zderzaki, dodatkowe oświetlenia, zaspawanie bocznych tylnych drzwi itp. dokonywane są na miejscu. W UAZ-ach podmieniano silniki z 2,9 na Andoria 4CT90, a Tarpany oryg. miały Andorię.
UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
To bardzo bogata firma, jak nie leża i rdzewieją to przetarg ofertowy. Możesz do nich napisać lub zadzwonić do działu transportu. Ja przykulałem, że nadwozie z rama z ważnymi papierami od Aro bez napędów i silnika za 1500 zł na portalu na A jest z firmy z warszawy i dzwoniłem do nich co tam jeszcze maja i po ile...