afgany -samoblokujacy dyferencjał
Moderator: Student
Ja cały ten Torsen mogę skomentować tak .
Po co mi takie gówno co na wykrzyżu nie działa???
Do samochodu terenowego niema nic lepszego jak blokada 100% . Dobre to może w rajdowkach bo tam chodzi o szybką jazdę i przyczepność o skręcanie i tam sie blokada 100% nie sprawdza bo auto nie skręca wynosi , a na ślizgiej nawierzchni np. na śniegu z załączoną sama tylną to piruety sie wali jak na ręcznym samym tylnym . Dodam ze kręcenie bączków na załączonej tylnej wychodzi bardzo łatwo auto obraca sie w miejscu.
Do samochodu terenowego niema nic lepszego jak blokada 100% . Dobre to może w rajdowkach bo tam chodzi o szybką jazdę i przyczepność o skręcanie i tam sie blokada 100% nie sprawdza bo auto nie skręca wynosi , a na ślizgiej nawierzchni np. na śniegu z załączoną sama tylną to piruety sie wali jak na ręcznym samym tylnym . Dodam ze kręcenie bączków na załączonej tylnej wychodzi bardzo łatwo auto obraca sie w miejscu.
szkoda tylko ze uazbuki nie potrafi przetlumaczycJaFuzz pisze:hehehe ja też ale przy wizytach na ruskich stronach zawsze wspomagam się stronkąCLIMBER pisze:grożnie zanczy ile bo ja z tej stronki nic nie rozumiem
http://babelfish.altavista.com
tam można całą stronę puścić przez tłumacza... na angielski... tłumaczy kontekstowo, ale zawsze łatwiej skumać niż pisane bukwami ruskimi

ZG 5.2 96r.
A w szkole rosyjskiego nie było ?JaFuzz pisze:hehehe ja też ale przy wizytach na ruskich stronach zawsze wspomagam się stronkąCLIMBER pisze:grożnie zanczy ile bo ja z tej stronki nic nie rozumiem
http://babelfish.altavista.com
tam można całą stronę puścić przez tłumacza... na angielski... tłumaczy kontekstowo, ale zawsze łatwiej skumać niż pisane bukwami ruskimi
XJ 4.0 91r, lift 4" - już nie, HONDA TRX 650 RINCON
Zawsze gotów do pomocy
Zawsze gotów do pomocy
czlowieku po cholere ladowac kase w to gowno bez torsena mosty wybuchaja a co dopiero mowic z nim
Chyba ze twoim zamiarem jest poprostu chcesz zwiekszenia czestotliwosci w/w wymienionego zjawiska bo lubisz sie bawic w mechanika wowczas to jak najbardziej dobra droge obrales

Chyba ze twoim zamiarem jest poprostu chcesz zwiekszenia czestotliwosci w/w wymienionego zjawiska bo lubisz sie bawic w mechanika wowczas to jak najbardziej dobra droge obrales

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

Zanim ty wcisniesz hamulec itd to będzie już dawno pozamiatane. Tu trza ogień i pełna piz...a żeby przez coś przeskoczyc a nie hamować.L80 pisze:no nie zgodziłbym sie z kolegoArtur pisze:Ja cały ten Torsen mogę skomentować tak .
.
działa nawet jak jedno koło 20cm nad ziemio
wystarczy przy pokonywaniu tak dużego wykrzyżu wcisnąć lekko hamulec i zablokuje bez najmiejszych problemów
to od początku
znalazlem na tej stronie oferte sprzedaży afganów ale niestety bez blokad
to zadzwoniłem do tej ruskiej firmy z czelabińska
chcą 400$ za sztuke
ale też dowiedziałem sie że ta blokada jest robiona normalnie w fabryce w ulianowsku
nie macie jakiś namiarów do sklepu firmowego czy czegos w tym stylu?
mniemam że u producenta było by taniej
znalazlem na tej stronie oferte sprzedaży afganów ale niestety bez blokad
to zadzwoniłem do tej ruskiej firmy z czelabińska
chcą 400$ za sztuke
ale też dowiedziałem sie że ta blokada jest robiona normalnie w fabryce w ulianowsku
nie macie jakiś namiarów do sklepu firmowego czy czegos w tym stylu?
mniemam że u producenta było by taniej