Szukam osoby która pomoże i podoradza np. przez gg

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Adampio

Re: Szukam osoby która pomoże i podoradza np. przez gg

Post autor: Adampio » wt lip 12, 2011 3:46 pm

Jak zobaczyłem Twój pierwszy wpis to stwierdziłem że Cię nie stac na UAZ-a ale skoro masz garaż i dużo lat przed sobą to są pewne szanse na powodzenie :-).
Tylko nie wyrywaj się od razu przeróbkami a doprowadź auto do takiego stanu żebyś mógł wsiąść , odpalić i zrobić ze 400 km bez awarii.

Awatar użytkownika
carinus

Post autor: carinus » wt lip 12, 2011 5:36 pm

Maciek_KSF pisze:zastanawiałem sie czy trafiłem na swego i widze ze tak, bo lasy zajebioza :)

a ile kosztuje założenie gazu do uaza?
Tutaj są sami swoi,o gaz popytaj okolicznych gazowników albo sam zamontuj jak potrafisz.Tutaj masz pole do popisu.
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD

dabek79
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: dabek79 » śr lip 13, 2011 3:48 pm

kolego,dryndnij do mnie na nr 601629322,to pogadamy.mieszkam najblizej bo w kozuchowie i śmigam uazem.tylko zastanow sie ,czy wiecej chcesz lezec pod uazem,czy nim jezdzic.bo z tym budzetem i sporym nawet zapalem to kopalnia szelestow do wydania.bedziesz chcial to i tak kupisz.ale pojedziesz raz i drugi w teren i remont..i w kolko.

Awatar użytkownika
decc
Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"

Post autor: decc » śr lip 13, 2011 10:13 pm

dabek79 pisze: pojedziesz raz i drugi w teren i remont..i w kolko.
Ale to akurat do każdego strucla można przypisać. Mój patrol niedługo nie będzie miał części która nie została wymieniona, a i tak co wyjazd to remont :wink:
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"

dabek79
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: dabek79 » czw lip 14, 2011 8:26 am

masz racje,ale wiele usterek mozna wczesniej usunac i cieszyc sie jazda.a urwac zawsze cos mozna.ale mam kolegow co jezdza tylko na ryby i grzyby,autka schludne,ale nieczesto jezdzone i zawsze problem;to nie pali jak powinien,to cylinderki trzymaja itp.itd.a w teren jada jak nazbieraja kase na paliwo :D uaz zeby rabotal ma jezdzic,a nie stac i moknac hehe.ja nakulalem uazami swoimi ponad 80tyskm i tylko 2 razy byla laweta.czesciej na lawecie lagune ogladam...raz padl mi rozrzad,a raz padla pompa wody,ktora gosc tak zregenerowal,ze zatarly sie lozyska.i stalem pod zninem w drodze powrotnej ze swiecia do zielonej gory..ale po drodze koledzy pomogli,potem pompa z tarmotu i powrot do domku.uaz to hardmadafacka pojazd!na trzech biegach,bez swiatel,wycieraczek,stopu,z walnietym krzyzakiem walu,bez ogrzewania,z parujacymi szybami,cieknaca przednia szyba,peknietym resorem-ale pojedzie.i wcale nie uwazam,ze jest idealny,ale mechaniki i kombinatorstwa uczy jak malo,ktore auto..i to jest piekne w tym aucie.a na koniec dodam,ze pracuje razem z kolesiem,ktory jezdzi samurajem,tak chwalonym przez wszystkich.po 2 m-cach autko zostalo doposazone w opony fedimy,superwincha bo nie dawalo rady.a potem od tego padlo sprzeglo i pochodne,mosty i wiele wiele innych.kufel laplandery tez zmielil,oleszczkom korba bokiem od wody tez wylazla,a drugi silnik tez dlugo nie pozyl.a te autka sa profesional!!!wiec nie ma aut nie dozajechania..i po raz setny trza sie zastanowic do czego mi autko.a potem apetyt rosnie w miare jedzenia,kierowca dojrzewa i jego autko tez.no i uaz mimo,ze niskobudzetowy tez nie jest dla biedakow.panowie my to elita :D za duzo mam czasu ostatnio bom sie rozpisal znowu

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » czw lip 14, 2011 8:50 am

dabek79 pisze:.........uaz mimo,ze niskobudzetowy tez nie jest dla biedakow.panowie my to elita :D

Święta prawda :)2 :)2 :)21 :)21
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”