Oplaca sie na pierwszego UAZKA?
Moderator: Student
no wlasnie o to mi chodzilo!
zaufania nie mozna miec do czegos czego sie samemu nie zrobilo lub do czegos zrobionego przez fachowca pochodzenia znanego!!!!!!
na ogol jest tak, ze jak ktos sie nie zna to chce sie poznac motajac swoje auto, czyta, konsultuje (np. na forum:D) i robi to w konsekwencjach dobrze, bo chyba kazdy zdaje sobie sprawe co oznacza spier..... zmota!
pozdr
jose
zaufania nie mozna miec do czegos czego sie samemu nie zrobilo lub do czegos zrobionego przez fachowca pochodzenia znanego!!!!!!
na ogol jest tak, ze jak ktos sie nie zna to chce sie poznac motajac swoje auto, czyta, konsultuje (np. na forum:D) i robi to w konsekwencjach dobrze, bo chyba kazdy zdaje sobie sprawe co oznacza spier..... zmota!
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
MOC my swoje ty swoje u mnie stoi na placu honker którego poprawiam po mechanikach i nie ma zadnych przeróbrk tylko silnik od mesia wsadzony tylko tak fatalnie ze wał kardana rezpier...... bo flansza reduktora nie widziała sie zflansza skrzyni a chłodnica wyrabiała przy tym silniku tylko z właczonym ogrzewaniem super co

Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
-
-
jesteś mechanikiem z WYKSZTAŁCENIA I Z ZAMIŁOWANIA masz warunki to bezwzglednie kupuj orginał i sam przerabiaj (a kosztów od samego początku lepiej nie licz )............ obracam się w środowisku gdzie wielu przerabia i prawda jest taka że jeżeli przeróbki poszły w złym kierunku to taką zmotę łatwiej sprzedać niż dalej motać (ile razy można spaw na ramie odcinać i znowu nakładać ).......a jeżeli przeróbka sie uda i auto jeżdzi (tak jak zaplanował ,, konstruktor'') to nikt tego nie sprzedaje .
.........sam jeżdże uazem od wielu wielu lat- z auta jestem zadowolony (od zawsze ) ale początkującemu ofrołdowcowi i niemechanikowi raczej odradzał bym zakup uaza
.........sam jeżdże uazem od wielu wielu lat- z auta jestem zadowolony (od zawsze ) ale początkującemu ofrołdowcowi i niemechanikowi raczej odradzał bym zakup uaza
A tam panowie pitolicie troszkę jak by to wszystkie zmonty były
. A ja jeszcze raz powtarzam Oryginalnym uazem czy G czy Patrolem to w terenie nic wielkiego nie zrobisz
Po to sie przerabia co by było bardziej bezpiecznie itd. Po to są klatki itd. pasy 4 punktowe. Ale wiadomo trza zdrowego rozsądku i znajomości , wyobraźni w montażu a kto sie nie zna niech zleci renomowanym fachowcom

no coś jak to...borman pisze:jesteś mechanikiem z WYKSZTAŁCENIA I Z ZAMIŁOWANIA masz warunki to bezwzglednie kupuj orginał i sam przerabiaj (a kosztów od samego początku lepiej nie licz )............ obracam się w środowisku gdzie wielu przerabia i prawda jest taka że jeżeli przeróbki poszły w złym kierunku to taką zmotę łatwiej sprzedać niż dalej motać (ile razy można spaw na ramie odcinać i znowu nakładać ).......a jeżeli przeróbka sie uda i auto jeżdzi (tak jak zaplanował ,, konstruktor'') to nikt tego nie sprzedaje .

8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
Daj spokoj borman, ja tez jestem mechanikiem, mam swoj warsztat i co z tego jak ci powiedza ze lepiej kupic gotowy. Owszem jak ktos nie siedzi w temacie i jezdzi do pana "Stasia" zeby mu auto zrobil to faktycznie lepiej niech kupi gotowa zmote niz pakuje kapuste w przerobki.borman pisze:jesteś mechanikiem z WYKSZTAŁCENIA I Z ZAMIŁOWANIA masz warunki to bezwzglednie kupuj orginał i sam przerabiaj (a kosztów od samego początku lepiej nie licz )............ obracam się w środowisku gdzie wielu przerabia i prawda jest taka że jeżeli przeróbki poszły w złym kierunku to taką zmotę łatwiej sprzedać niż dalej motać (ile razy można spaw na ramie odcinać i znowu nakładać ).......a jeżeli przeróbka sie uda i auto jeżdzi (tak jak zaplanował ,, konstruktor'') to nikt tego nie sprzedaje .
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień