Na standardowym silniku to 33x12,5 chyba za dużofaziuaz pisze:będzie zakup.....do "plaskacza",tylko nie wiem co tam w głowie siedzi...sponsorowi![]()

Moderator: Student
Zgadzam się<Kacper> pisze:Na standardowym silniku to 33x12,5 chyba za dużofaziuaz pisze:będzie zakup.....do "plaskacza",tylko nie wiem co tam w głowie siedzi...sponsorowi![]()
Jak myślicie?
To pod mache trza było zapodać, to by się zagrzały deczko podczas jazdy .Bartmann pisze:Aha porada do wszystkich...jak macie UAZa "pod chmurką" broń boże nie trzymajcie gumiaków w środku:):):) dziś nie mogłem ich przywdziać gdzyż.....zamarzły w środku:):):)Pawelec pisze:Było super.
Syfek robi pięknie![]()
Rzeczywiście wkleiłem się wzorowo, ale "wespół w zespół" wyciągnęliśmy UAZIORA ze śmierdzącego bagna. Nie obyło się oczywiście bez nurkowania po pachy![]()
![]()
![]()
A kapcie mam 33x12,5
Dzięki KajmanKajman pisze:Przepraszam jeśli mozna się wtracić na temat tego to felgii poszezone są do 10 cali na zewnątrz a silnik ma tylko góra od wołgi aby zwiększyć ciśnienie sprężania (jeszcze dodatkow splanowana) dół jest od uaza tak by krótsze były korbowody (wołga ma dłuższe) a jezeli chodzi o głębokośc brodzenia to do wysokosci lamp bez problemu a jeśli trzeba głębiej to należy zamotować inny wentylator na wyłączany elektrycznie bo łopatki stawiją sytawiają za duży opór . Jeszcze raz przepraszam że wtracam się w waszą klubową rozmowę ale chodziło mi o rozwianie wątpliowści a nie broń boże o pouczanie Ja jestem zadowolony że Pawłowi sprzed się spisuje A ha jeśli ktoś ma jakieś pytania to służe odpowiedzią
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość