fele????
Moderator: Student
- pakjusz_pl
mudder pisze:widze że się dwóch ekspertów znalazło
czyzby o mnie chodzilo???? ja nie zgrywam eksperta... tylko wydaje mi sie ze kazdy moze miec fele takie jakie mu sie podobaja.. a nie ze fazi krytykuje odgornie ze 5,5" sa do dupy....

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

fazi wg. mnie poprostu wyraził swoje zdanie tak jak i wy wyrażacie wasze a tak pozatym to dyskusja nie była o tym co kto lubi tylko co jest lepsze wg. mnie felga 5,5 cala kopletnie się do 33" nie nadaje sam mam w uazie zmotaną 7'' i opone 33"x10,5" i uważam że mogła by być szersza felga nie opona to tylko moje zdanie ale śmiem twierdzić że fazi ma trochę większe pojęcie w tym temacie niż wy ale jak na początku powiedziałem to jest moje zdanie chcecie to jeździjcie na 5,5" wasza sprawa tylko potem nie mówcie że nikt wam nie chce doradzać
no
no
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

- pakjusz_pl
mudder pisze:fazi wg. mnie poprostu wyraził swoje zdanie tak jak i wy wyrażacie wasze a tak pozatym to dyskusja nie była o tym co kto lubi tylko co jest lepsze wg. mnie felga 5,5 cala kopletnie się do 33" nie nadaje sam mam w uazie zmotaną 7'' i opone 33"x10,5" i uważam że mogła by być szersza felga nie opona to tylko moje zdanie ale śmiem twierdzić że fazi ma trochę większe pojęcie w tym temacie niż wy ale jak na początku powiedziałem to jest moje zdanie chcecie to jeździjcie na 5,5" wasza sprawa tylko potem nie mówcie że nikt wam nie chce doradzać
no
ja na 5,5" nie jezdze... mam orginalna 6" i chcialbym szersza... tylko nie wiem czy to ma narazie sens do opony 30x9,5

proste masz piniądze to kup szerszą używaną bądź felge choćby 7" do tego zamontujuesz 33''x10,5" szerszej gumy wg. mnie nie ma sensu montować bo uaz gorzej robi powyżej szerokości 10,5" pasuje już montować felgę 10" szeroką a na feldze 6" rozmiar który masz 30x9,5 się zmieści
w sumie 1353 KM 

- pakjusz_pl
mudder pisze:proste masz piniądze to kup szerszą używaną bądź felge choćby 7" do tego zamontujuesz 33''x10,5" szerszej gumy wg. mnie nie ma sensu montować bo uaz gorzej robi powyżej szerokości 10,5" pasuje już montować felgę 10" szeroką a na feldze 6" rozmiar który masz 30x9,5 się zmieści
wiem ze sie zmiesci bo mam na 6" 30x9,5 to teraz jaki mi proponujecie jakie wielkie kapcie i fele jakie szerokie????

....ależ załóż co chcesz ,ja przedstawiłem ci swój punkt widzenia,ty zrobisz co będziesz uważał, nie było moim zamiarem nakłanianie cię do zakładania czego kolwiek dużego czy małego....czyzby o mnie chodzilo?? ja nie zgrywam eksperta... tylko wydaje mi sie ze kazdy moze miec fele takie jakie mu sie podobaja.. a nie ze fazi krytykuje odgornie ze 5,5" sa do dupy....

Dobra Ojcowie!Koniec tematu!Chciałem sie dowiedzieć,coś już wiem.Nie zależy mi na kolach ala big foot,tylko jakis przyzwoity rozmiar.A jak sie wk...ie to sprawie sobie cuś fajnieszego i wsadze takie gumy jak sie nalezy,a narazie to i tak jeżdże na oryginałach bo rodzina twierdzi ze na nich wyglada jak prawdziwy pancer 

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
NuVo pisze:Dobra Ojcowie!Koniec tematu!Chciałem sie dowiedzieć,coś już wiem.Nie zależy mi na kolach ala big foot,tylko jakis przyzwoity rozmiar.A jak sie wk...ie to sprawie sobie cuś fajnieszego i wsadze takie gumy jak sie nalezy,a narazie to i tak jeżdże na oryginałach bo rodzina twierdzi ze na nich wyglada jak prawdziwy pancer
A o jakim rozmiarze myslisz oczywiscie jak sie wk....isz

Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
Gazon pisze:NuVo pisze:Dobra Ojcowie!Koniec tematu!Chciałem sie dowiedzieć,coś już wiem.Nie zależy mi na kolach ala big foot,tylko jakis przyzwoity rozmiar.A jak sie wk...ie to sprawie sobie cuś fajnieszego i wsadze takie gumy jak sie nalezy,a narazie to i tak jeżdże na oryginałach bo rodzina twierdzi ze na nich wyglada jak prawdziwy pancer
A o jakim rozmiarze myslisz oczywiscie jak sie wk....iszjak wysokosc 1m30cm a szer. 47 cm to jestem w temacie
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Nie no Gazon!Szanujmy sie!

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
- pakjusz_pl
NuVo pisze:Gazon pisze:NuVo pisze:Dobra Ojcowie!Koniec tematu!Chciałem sie dowiedzieć,coś już wiem.Nie zależy mi na kolach ala big foot,tylko jakis przyzwoity rozmiar.A jak sie wk...ie to sprawie sobie cuś fajnieszego i wsadze takie gumy jak sie nalezy,a narazie to i tak jeżdże na oryginałach bo rodzina twierdzi ze na nich wyglada jak prawdziwy pancer
A o jakim rozmiarze myslisz oczywiscie jak sie wk....iszjak wysokosc 1m30cm a szer. 47 cm to jestem w temacie
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Nie no Gazon!Szanujmy sie!Mója trzyseta by nie uciągła takich baloników!a jak sie wk...ie to sobie szersze felgi sprawie i bedzie gites,a oponki to wtedy będzie mały problem.
Zaloz sobie gumy 38" (biedne mosty..) i twoja 300 tez bedzie miala czym krecic

- pakjusz_pl
wupasek pisze:a jakie zawieszenie ma.. naprawde nie ma sie z czego smiacBart03 pisze:jest tu taki jeden na forum co to ma 37" zalozone i silnik 1,6 z poloneza![]()
a planowal cos ponad 40' zapodac - kto wie moze juz zalozyl
![]()
Nie ma sie cos smiac - tu sie dzieja rozne ciekawe rzeczy
no wiece jak ktos ma fantazje.....

- pakjusz_pl
- pakjusz_pl
Teraz pytanie nadal zwiazane z kolami a jednak z innej beczki... otoz jakie mosty musialby posiadac uazik gdyby mial miec na sobie potezne kola monstery hmm powiedzmy 37-38"
??
ciekawie by musial taki lazik wygladac
ciekawe jak z "robieniem"
no i motor odpowiedni...

- pakjusz_pl
Bart03 pisze:normalnie - przecie jezdza takie, nawet kiedys jakies fotki sie paletaly na forumpakjusz_pl pisze:ciekawie by musial taki lazik wygladac...
ale t ojezdzi na oryginalnych mostach????