TAK?moralez pisze:no teraz to juz sprawy zaszly daleko nic tylko do garazu i brac sie do pracy........kacperekk

Moderator: Student
TAK?moralez pisze:no teraz to juz sprawy zaszly daleko nic tylko do garazu i brac sie do pracy........kacperekk
Ok nie ma sprawy.gÓral świętokrzyski pisze:Gazon narazie się nie ma co napalać bo wiesz jak jest z planami - życie je weryfikuje![]()
Były tu już takie ustawki na wyjazdy![]()
Ja na 80 % będe się w tych rejonach kręcił się w II połowie września i jeśli załtwie sobie wize do Rosji to jeżeli to będzie możliwe to wpadne i poproszę o kawałek gleby na namiot.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o paliwo to licz tak 5000km w dwie strony, czyli przemnóż przez 50 spalanie na 100km i to co wyjdzie pomnóż przez cene paliwa, za granicą licz 1.80za beznyne lub ON i 0.90zł za gaz (tak Gazon podawał) ja przy spalaniu 15l LPG na 100km policzylem 826zł, czyli cena bardzo akceptowalna jesli jedziesz z kimś, a 5000km to chyba spory zapas km. Do tego dodaj koszty oleju do silnika, mostów, szkrzyni, bo chyba wy wypadało zmienić po takiej trasie. Nie mam bladego pojęcia jak ceny jakichś noclegów po drodze/pól wymiotowych/przysnica? (jeziorka i rzeczkiDoktor200 pisze:gazon ile to minim kasy trzeba szykowac na taki wyjazd
Na dzien dzisiejszy mam wejscie na koniak 1,5 l kosztuje 100 rub butelkagÓral świętokrzyski pisze:1 przygotowanie samochodu na tip top +paliwo![]()
2 ubezpieczenie zdrowotne na UA które nie obowiązuje od 4 lat![]()
3 łapówy ew![]()
4 żarcie
5 noclegi
6 koszty wizy ruskiej
7 inne koszty organizacyjne![]()
8 goriłka
Hehehe w Paincie... monitor oplułemopaopa pisze: JaFuzz, co to za mapa? Czy to jest jakiś konkretnie wytyczony szlak? czy może tak se w Paincie nabazgrałeś![]()
Ty to mi jak na razie nic nie pomagasz, tylko psuć... Na szczęście tylko stelarz od plandeki został ostatnio zweryfikowane negatywnie. Nawet resora nie udało nam się urwać na kamieniumatys pisze:jak ja mu bede pomagal to nie zdazy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości